0 Cosul tau Contul tau 0 Wishlist Cautare Meniu
Montblanc Explorer, Barbati, Eau de Parfum, 60 ml (0)
Explorer, Barbati, Eau de Parfum, 60 ml

Montblanc Explorer, Barbati, Eau de Parfum, 60 ml

(0)
204 lei
In stoc ≥ 5 buc. disponibile Livrare rapida In 1-4 zile lucratoare Retur gratuit Timp de 14 zile Livrare gratuita Pentru comenzile ≥ 250 Lei

Explorer, Barbati, Eau de Parfum, 60 ml este un produs marca Montblanc. Profita acum de pretul special de doar 204 lei pentru acesta!

Apa de Parfum sau Eau de Parfum (EDP) contine, in general, intre 8% si 15% extract de parfum. Intensitatea apei de parfum este puternica si persista mult mai mult decat apa de toaleta sau apa de colonie.

Produsul vine insotit de declaratia de conformitate care garanteza originalitatea si valabilitatea sa.

EAN: 3386460101042
Montblanc

Montblanc, sinonim cu cultura scrisa rafinata din ultimii 100 de ani, urmareste valori de durata, precum calitatea si maiestria traditionala. Cererile sale fara compromisuri privind forma, stilul, materialele si manopera sunt reflectate in toate produsele sale.
Inceputul noului secol „modern” a avut un efect stimulant asupra inventatorilor si mesterilor. A fost un bancher din Hamburg, Alfred Nehemias, si un inginer din Berlin, August Eberstein, care au recunoscut semnele timpului si au decis sa produca pixuri simplissimus. Dupa o perioada scurta de timp, Wilhelm Dziambor, Christian Lausen si mai tarziu Claus Johannes Voss au preluat afacerea si astfel au pus bazele viitoarei companii de succes international Montblanc.

Alte recomandari
Recenzii Adauga recenzie

Adauga o recenzie

Completeaza campurile urmatoare pentru a adauga recenzia ta.

Ne pare rau, nu exista inca nicio recenzie pentru acest produs.