Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Extract de parfum

Extractul de parfum, cunoscut si sub denumirea de parfum sau extrait de parfum, este cea mai concentrata si puternica forma de parfum disponibila. Cu o concentratie extrem de ridicata de uleiuri parfumate, extractul de parfum ofera o aroma extrem de intensa si de lunga durata.

Acest tip de parfum este apreciat pentru persistenta sa exceptionala pe piele, ramanand vizibil si simtit pe parcursul intregii zile. Chiar si o singura picatura de extract de parfum poate fi suficienta pentru a te invalui intr-o aura aromatica care te va insoti pe tot parcursul zilei sau serii.

Aromele din extractul de parfum sunt diverse si rafinate, de la cele florale si orientale pana la cele lemnoase si condimentate. De aceea, extractul de parfum este adesea preferat pentru ocaziile speciale sau pentru momentele in care doresti sa impresionezi si sa creezi o amintire olfactiva de neuitat.

Cu toate ca este mai scump decat alte forme de parfum, extractul de parfum ofera un lux si o calitate inegalabile. Este o investitie in propria ta prezenta si in modul in care te simti in pielea ta, oferind o experienta olfactiva aparte care te va defini intr-un mod unic.

intregul text

CATEGORII

Brand

Pentru cine

PRET

67 produse
Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 1-4 zile lucratoare Retur Retur produse Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur