Din cauza unui volum foarte mare de comenzi in aceasta perioada, livrarea produselor poate intarzia. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient.
Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Produse netestate pe animale

Brand

Pentru cine

Tip

Tipul de ten

Consistenta

Efect

PRET

620 produse

Trendul in comportamentul consumatorilor tinde spre achizitii durabile, alaturi de o gandire orientata spre mediul inconjurator. Schimbarile acestea ne-au obligat pe toti sa reflectam asupra modului in care animalele si produsele provenite din animale sunt incorporate in produsele noastre de zi cu zi.

Chiar daca nu va identificati ca vegani, exista un argument etic in favoarea cumpararii produselor „cruelty free” - fara cruzime. Daca va pasa de animale, este posibil sa fi observat termenul cruelty free. Companiile imprima uneori fraza pe ambalajul produsului, iar bloggerii de frumusete o mentioneaza des. Dar ce inseamna cu adevarat cruelty free?

Pe scurt, inseamna pur si simplu ca un produs si ingredientele sale nu au fost testate pe animale. Aceste companii au verificat ca nici ei, nici furnizorii lor de ingrediente nu efectueaza, comisioneaza sau platesc teste pe animale pentru ingredientele, formulele sau produsele finite oriunde in lume si nici nu vor face acest lucru in viitor.

Daca esti un iubitor de animale si iti pasa de mediul inconjurator, fa o mica schimbare si alege produse cruelty free in detrimentul celor testate pe animale. Impreuna putem avea un impact pozitiv atat asupra mediului inconjurator, cat si pentru milioanele de animalute chinuite anual in laboratoare.

Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 4-6 zile lucratoare Retur Retur produse Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur