Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Milk Shake

Pentru cine

Tip de par / scalp

Beneficii

Culoare

Proprietati

Tip

PRET

411 produse

Milk Shake este un brand cu origini italienesti, cu vanzare exclusiva catre saloanele profesionale de ingrijire a parului. In gama sa variata de produse se regasesc: sampon, balsam, vopsea de par, tratament de par si multe altele. 

Milk Shake face parte din grupul z-one concept, o companie italiana tanara, inovatoare si dinamica, ce ofera produse profesionale pentru par si frumusete la nivel mondial.

Firma z-one concept a fost fondata in 1999 in Italia, si este cunoscuta ca una dintre cele mai competitive firme profesionale de par din Europa.

Popularitatea acestui brand a fost data de calitatea excelenta a unor produse de baza: vopsea Milkshake. Este o vopsea profesionala preferata de multe persoane pentru ca persista si are pigmenti de culoare exceptionali. Impreuna cu un oxidant profesional veti obtine acasa aceleasi rezultate ca la salon. Magazinul nostru va aduce o multime de variante si nuante de vopsea Milkshake, daca aveti nevoie de ajutor va stam la dispozitie.

Cadou Cadou special Pentru comenzile ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere gratuita Whatsapp 0790 134 062 Livrare rapid Livrare rapida In 1-4 zile lucratoare Retur Retur gratuit Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Pentru comenzile ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Instant si fara comision