Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu
Lego Pachet de accesorii Hogwarts™, 8+ ani (0)
Pachet de accesorii Hogwarts™, 8+ ani Pachet de accesorii Hogwarts™, 8+ ani Pachet de accesorii Hogwarts™, 8+ ani Pachet de accesorii Hogwarts™, 8+ ani Pachet de accesorii Hogwarts™, 8+ ani Pachet de accesorii Hogwarts™, 8+ ani
Pachet de accesorii Hogwarts™, 8+ ani Pachet de accesorii Hogwarts™, 8+ ani Pachet de accesorii Hogwarts™, 8+ ani Pachet de accesorii Hogwarts™, 8+ ani Pachet de accesorii Hogwarts™, 8+ ani Pachet de accesorii Hogwarts™, 8+ ani

Lego Pachet de accesorii Hogwarts™, 8+ ani

(0)
100% original
Acest produs nu se mai afla momentan in oferta noastra.
Stoc epuizat Stoc epuizat In curs de refacere Cadou Cadou special Pentru comenzile ≥ 200 Lei Retur Retur produse Timp de 14 zile Livrare gratuita Livrare gratuita Pentru comenzile ≥ 250 Lei

Data lansării: 1 Martie 2023

Vrei un kit distractiv pentru fanii Harry Potter™ şi copiii de 8 ani şi mai mari? Oferă-le acest LEGO® DOTS Pachet de accesorii Hogwarts™ (41808) şi lasă-i să-şi etaleze pasiunea! Setul conţine 4 suprafeţe de lucru DOTS, între care o brăţară cu două şiruri, un petic de cusut, un breloc de bagaj rectangular, un breloc de bagaj cu cicatricea lui Harry Potter în formă de fulger, un inel de chei şi o cheie. Plăcuţele incluse au diferite mărimi şi culori şi înfăţişează talismane, suporturi de talismane şi 10 plăcuţe decorate aleatoriu (din 16 modele posibile).

Copiii pot crea nenumărate modele pentru a-şi arăta dragostea pentru Harry Potter sau pentru casa preferată de la Hogwarts şi a-şi exprima personalitatea. Seturile DOTS iniţiază copiii în bucuria jocului LEGO pe măsură ce asamblează şi decorează diferitele seturi.

Orice se potriveşte cu această combinaţie de articole utile şi purtabile şi cu mulţimea de plăcuţe colorate care stârnesc creativitatea, deoarece imaginaţia copiilor deţine magia şi controlul. Seturile DOTS sunt pline cu posibilităţi şi sunt daruri distractive pentru copiii creativi.

Comanda acum si produsul va ajunge la tine in 1-4 zile lucratoare.

Produsul vine insotit de certificatul de conformitate care garanteza originalitatea si valabilitatea sa.

  • Pentru cine: Unisex
  • Varsta: 8 + ani
  • Numar piese: 234
  • Tema: LEGO DOTS
Cod produs: 5702017421193
Lego

Grupul LEGO a fost fondat in 1932 de Ole Kirk Kristiansen. Compania a trecut de la tata in fiu si este acum detinuta de catre un nepot al fondatorului.

Produsul principal al companiei Lego consta in caramizi din plastic care se impletesc in culori diferite, care insotesc o serie de unelte, figurine numite minifigurine si multe alte obiecte. Piesele Lego pot fi asamblate si conectate in multe moduri pentru a construi obiecte, inclusiv vehicule, cladiri si multe altele. Orice figurina construita poate fi luata de la inceput, iar piesele reutilizate pentru a face lucruri noi.

Recomandari Recenzii Adauga recenzie
Adauga o recenzie

Completeaza campurile urmatoare pentru a adauga recenzia ta.

Ne pare rau, nu exista inca nicio recenzie pentru acest produs.