0 Cosul tau Contul tau 0 Wishlist Cautare Meniu
Hermes Eau D`Oranger Verte, Unisex, Eau de cologne, 100 ml (0)
Eau D`Oranger Verte, Unisex, Eau de cologne, 100 ml

Hermes Eau D`Oranger Verte, Unisex, Eau de cologne, 100 ml

(0)
Livrare gratuita
265 lei
In stoc ≥ 5 buc. disponibile Livrare rapida In 1-4 zile lucratoare Retur gratuit Timp de 14 zile Livrare gratuita Pentru acest produs

Eau D`Oranger Verte, Unisex, Eau de cologne, 100 ml este un produs marca Hermes. Profita acum de pretul special de doar 265 lei pentru acesta!

Produsul vine insotit de declaratia de conformitate care garanteza originalitatea si valabilitatea sa.

EAN: 3346130493167
Hermes

In 1837, Thierry Hermes a stabilit pentru prima data Hermes ca atelier de hamuri în cartierul Grands Boulevards din Paris, dedicat servirii nobililor europeni. El a creat unele dintre cele mai fine hamuri realizate pentru comertul cu trasuri. In deceniile urmatoare, Hermes s-a transformat intr-unul dintre cei mai cunoscuti retaileri de sa, si au inceput, de asemenea, sa producă pungi din piele pentru a hrani calul, pentru a gazdui sa si pentru a transporta alte accesorii pentru calareti, cum ar fi cizme, bici si palarii. Calul a fost într-adevăr primul client Hermes. De-a lungul timpul Hermes s-a evidentiat prin confectia de produse luxuriante, articole vestimentare, bunuri din piele, cosmetice si parfumerie.

Colectia Hermessence este emblematica a semnaturii unei case, a libertatii creative si a poeziei unice atat pentru femei, cat si pentru barbati. Christine Nagel: „Am vrut sa ma intorc la originile parfumeriei si sa ma cufund in istoria sa. Fiecare dintre aceste cinci creații este o expresie individuală a unui vis al Orientului."

Alte recomandari
Recenzii Adauga recenzie

Adauga o recenzie

Completeaza campurile urmatoare pentru a adauga recenzia ta.

Ne pare rau, nu exista inca nicio recenzie pentru acest produs.