Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Thalgo

In adancurile oceanelor, extractele marine concentreaza ingrediente active, minerale si oligoelemente, de pana la 10.000 de ori mai mult decat plantele terestre. Datorita biomimetismului lor, aceste molecule marine au o bio-afinitate cu pielea si sunt deosebit de bine asimilate. La malul marii, concentratia de oxigen din aer este mai mare, iar nivelul ionilor negativi este de pana la 1.600 de ori mai mare decat in ​​orase, ceea ce promoveaza o stare de bine. Marea a fost intotdeauna o sursa de energie vitala pentru oameni, care te poate regenera atat fizic, cat si mental.

Asa cum marea revitalizeaza corpul si mintea, Thalgo a combinat intotdeauna eficacitatea si bunastarea. Thalgo infuzeaza aceasta energie marina in produse de infrumusetare, suplimente nutritive si protocoale care revitalizeaza corpul si mintea.

Farmacist vizionar, André Bouclet a fost intotdeauna pasionat de puterea de regenerare a marii. In 1964, a creat Thalgo (o combinatie de „Talasoterapie” si „Alge”), primul laborator specializat in produse de ingrijire a pielii pe baza de alge si extracte marine, destinate lumii medicale si centrelor de talasoterapie.

In 1966, el a dezvoltat o metoda unica de micronizare a algelor care rupe peretii celulelor algelor pentru a le elibera continutul, pastrand in acelasi timp bogatia lor de ingrediente active. In acelasi an, a depus brevet medical pentru combinatia de trei alge micronizate (Laminaria Digitata – Fucus Vesiculosus – Lithothamnium calcareum), prescrisa pentru afectiuni cutanate, reumatice si circulatorii.

intregul text
Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 1-4 zile lucratoare Retur Retur produse Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur