Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Beautyblender

Cruelty free Aceste produse nu au fost testate pe animale Produse netestate pe animale

Tip

PRET

4 produse

Realizati baza corect. Nimeni nu ar trebui sa spuna „oh, fondul de ten arata bine”. In schimb, oamenii ar trebui sa spuna: „Uau, pielea ta arata incredibil”.

Experienta fondatorului Rea Ann Silva se intinde pe o calatorie de 20 de ani ca unul dintre cei mai cautati artisti de machiaj de la Hollywood din industrie. Ca forta creativa din spatele beautyblender-ului, ea a schimbat singura jocul frumusetii. Buretele de machiaj unic fara margini le-a asigurat clientilor ei sa arate impecabil in fata camerei.

Creatorul a castigat rapid nenumarate premii de frumusete si este acum indragit atat de pasionatii de machiaj, cat si de incepatori, ca instrument de baza pentru obtinerea unui ten perfect. Astazi, Beautyblender continua sa stimuleze inovatia cu produse care necesita efort minim, dar ofera rezultate maxime.

Cadou Cadou special Pentru comenzile ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere gratuita Whatsapp 0790 134 062 Livrare rapid Livrare rapida In 1-4 zile lucratoare Retur Retur gratuit Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Pentru comenzile ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Instant si fara comision