Din cauza unui volum foarte mare de comenzi in aceasta perioada, livrarea produselor poate intarzia. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient.
Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Beautyblender

Realizati baza corect. Nimeni nu ar trebui sa spuna „oh, fondul de ten arata bine”. In schimb, oamenii ar trebui sa spuna: „Uau, pielea ta arata incredibil”.

Experienta fondatorului Rea Ann Silva se intinde pe o calatorie de 20 de ani ca unul dintre cei mai cautati artisti de machiaj de la Hollywood din industrie. Ca forta creativa din spatele beautyblender-ului, ea a schimbat singura jocul frumusetii. Buretele de machiaj unic fara margini le-a asigurat clientilor ei sa arate impecabil in fata camerei.

Creatorul a castigat rapid nenumarate premii de frumusete si este acum indragit atat de pasionatii de machiaj, cat si de incepatori, ca instrument de baza pentru obtinerea unui ten perfect. Astazi, Beautyblender continua sa stimuleze inovatia cu produse care necesita efort minim, dar ofera rezultate maxime.

intregul text
Cruelty free Aceste produse nu au fost testate pe animale Produse netestate pe animale

Tip

PRET

3 produse
Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 4-6 zile lucratoare Retur Retur produse Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur