Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Cum ne vopsim corect acasa cu vopseaua de par Milk Shake

Cum ne vopsim corect acasa cu vopseaua de par Milk Shake

Noua formula avansata Milk Shake Creative Permanent Color contine complexul inovator de aminoacizi: o alegere constincioasa pentru a asigura un produs de inalta calitate si performanta sa eficienta asupra parului, fara niciun compromis.

Cu o baza de hidratare, cosmetica si de protectie pentru pastrarea integritatii parului, hraneste radacina, protejeaza scalpul si parul in timpul procesului de colorare.

Pigmenti de inalta calitate, puritate ridicata, stabili, concentrati pentru rezultate excelente: asigura intensitatea si frumusetea nuantelor, garanteaza o acoperire perfecta a parului gri, culoare creativa si combinatii nelimitate pentru rezultate infinite. Culoarea este formulata cu noul concept de echilibrare care permite realizarea unor culori mai vibrante si mai intense. Echilibrarea evita reactiile nedorite dintre pigmenti prin prevenirea formarii nedorite de molecule, crescand astfel durata culorii.

Formula fara SLES, fara parabeni, cu un parfum placut de miere.

Efectuati un diagnostic tehnic stabilind:

  • nivelul natural al parului
  • parul gri %
  • tipul de par: porozitate – tenacitate – densitate – elasticitate
  • rezultatul dorit

Pregatirea vopselei: 1+1.5

Intr-un bol nemetalic, turnati 1 parte de vopsea Milk Shake Creative Permanent Color si adaugati 1.5 parte de emulsie oxidanta Milk Shake 10 vol. 3%, 20 vol. 6%, 30 vol. 9%, 40 vol. 12% (adica: 50 grame de colorant crema + 75 grame de emulsie oxidanta Milk Shake 20vol. 6%).

Pentru decolorare: 1+ 2

Intr-un bol nemetalic, turnati 1 parte de vopsea Milk Shake Creative Permanent Color si adaugati 2 parti de emulsie oxidanta Milk Shake la 40 vol. 12% (adica: 50 grame de colorant crema High Lift+ 100 grame de emulsie oxidanta Milk Shake 40 vol. 12%).

Timpul de asteptare:

  • Pentru a inchide culoarea - emulsie oxidanta 10 vol. 3% - min. 30 minute
  • Pentru deschidere pana la maxim 1 nivel - emulsie oxidanta 10 vol. 3% - min. 30 minute
  • Pentru deschidere de la 1 la 2 niveluri - emulsie oxidanta 20 vol. 6% - min. 35 min
  • Pentru deschidere de la 2 la 3 nivele - emulsie oxidanta 30 vol. 9% - min. 40 min
  • Pentru deschidere de la 3 la 4 nivele - emulsie oxidanta 40 vol. 12% - min. 45 min

Mod de aplicare:

Aplicati un protector puternic Milk Shake Color Specifics pe tot parul. Purtati manusi si aplicati culoarea pe parul uscat, nespalat (doar daca parul este extrem de gras sau exista o cantitate mare de produse de styling il spalati inainte).

In functie de rezultatul dorit

Coloreaza cu nuante cu un nivel mai inchis sau cu acelasi nivel: se aplica amestecul pe radacini, pe lungimi si pe varfuri, se lasa 30 de minute.

Culoare deschisa: se aplica amestecul la 2 cm de la radacini pana la varfuri, se lasa 20 de minute. Pregatiti din nou acelasi amestec si aplicati-l pe radacini; mai lasa sa actioneze 30-45 de minute. Pentru aplicarea lungimii se recomanda folosirea unei puteri de oxidare mai mare decat cea folosita pe radacini, pentru a obtine o intensitate si luminozitate mai mare a culorii.

Vopsirea cu gama „high lift”: se aplica amestecul la 2 cm de la radacini pana la varfuri, se lasa 20 de minute. Pregatiti din nou acelasi amestec si aplicati-l pe radacini. Se mai lasa 45-60 de minute.

Retusarea culorii cu seria High Lift: aplicati amestecul numai la radacini si lasati-l sa actioneze timp de 45-60 de minute. Pentru a reimprospata culoarea pe lungimi si varfuri, aplicati o nuanta de Milk Shake Direct Colour sau Milk Shake Smoothies si lasati sa actioneze inca 5-10 minute.

Clatirea

La sfarsitul timpului recomandat de procesare, adaugati putina apa calda si masati culoarea timp de aproximativ 2 minute, apoi clatiti din abundenta si aplicati Milk Shake Color Specifics , distribuindu-l pe tot parul. Masati 2 minute fara clatire si continuati cu samponul de etansare color Milk Shake, apoi hidratati cu balsam Milk Shake, masati timp de 2 minute, clatiti si continuati cu uscarea parului.

Produse recomandate
Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 1-4 zile lucratoare Retur Retur produse Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur