Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Trenduri in makeup toamna aceasta

Trenduri in makeup toamna aceasta

Pumpkin Spice Latte a revenit in meniuri, deci oficial toamna e aici. Daca ti-ai pregatit deja garderoba de toamna, acum tot ce a mai ramas este sa fi la curent cu ultimele tendinte in materie de makeup. Poate ca nu te-ai saturat pe deplin de look-urile excentrice de vara, insa nu avem incotro si trebuie sa ne adaptam vremii de afara. A venit timpul sa refolosim nuantele inchise si puternice de ruj si crema hidratanta adaptata sezonului rece. Toamna aceasta se poarta nuantele vibrante de rosu, maro si verde. Insa cu toate acestea, stim ca dupa mai bine de 1 de purtat masti, ne-am obisnuit fara makeup, si doar vara am mai putut profita de iesirile la terase. Prin urmare makeup artistii din toata lumea s-au adaptat si astfel in continuare look-urile preferate sunt cele lejere si fara prea mult stres. Mai jos vei gasi cateva idei populare de makeup pentru toamna aceasta.

Ochi bine definiti cu creion de ochi

Deoarece in tendinta tunsorilor predomina coafurile anilor 70, prin bretoane lungi care incadreaza forma fetei, nu este de mirare faptul ca si in tendintele de makeup predomina creioanele de ochi colorate cu care sa iti accentuezi forma ochilor. Poti sa ramai pe un stil clasic, predominant negru, sau daca esti o fire indrazneata poti sa experimentezi cu culori puternice precum nuante de maro, albastru sau verde.

Gene dramatice

Experimentarea cu machiajul ochilor a fost o mare tendinta in pandemie, deoarece era adesea singura parte a fetei care se putea vedea cu o masca. In aceasta toamna, genele vor continua sa ocupe locul central si vor fi si mai voluminoase si mai lungi, imbracate in mascara. Poti de asemenea sa experimentezi cu gene false, pentru un plus de dramatism.

Buze colorate aprins

Cu o inspiratie provenita de la aparitiile covorului rosu, toamna aceasta rosu intens este in mare voga. In functie de preferinte poti opta pentru nuantele clasice, sau poti sa mergi direct cu un ruj rosu caramiziu. Noi iti recomandam un ruj de buze mat pentru a fi sigura ca ramane la locul lui, si nu se va transfera pe masca.

Fard de ochi in culori electrice

Pe langa culorile clasice de maro, crem so bej, poti sa adaugi o pata de culoare prin culori electrice precum fucsia sau albastru. Chiar daca vei purta masca, cu siguranta vei iesi in evidenta cu astfel de culori. Noi iti recomandam sa achizitionezi o paleta de farduri ce iti ofera atat culori neutre, precum si culori sidefate electrice. Astfel vei putea combina si alterna nuantele pentru a obtine un look senzational ori de cate ori doresti.

Acestea sunt tendintele in moda pentru toamna aceasta, dar tine cont intotdeauna de complexitatea tenului tau, forma ochilor si a buzelor si bineinteles de ce anume te face pe tine sa te simti frumoasa.

Produse recomandate
Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 1-4 zile lucratoare Retur Retur produse Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur