0 Cosul tau Contul tau 0 Wishlist Cautare Meniu
Dolce & Gabbana The One, Babati, Set: Eau de Toilette, 100 ml + After-Shave 50 ml + Gel de dus 50 ml (0)
The One, Babati, Set: Eau de Toilette, 100 ml + After-Shave 50 ml + Gel de dus 50 ml

Dolce & Gabbana The One, Babati, Set: Eau de Toilette, 100 ml + After-Shave 50 ml + Gel de dus 50 ml

(0)
Livrare gratuita
 350 lei  315 lei-10% Salvezi 35 Lei
Cantitate limitata < 5 buc. disponibile Livrare rapida In 1-4 zile lucratoare Retur gratuit Timp de 14 zile Livrare gratuita Pentru acest produs

The One, Babati, Set: Eau de Toilette, 100 ml + After-Shave 50 ml + Gel de dus 50 ml este un produs marca Dolce & Gabbana. Profita acum de pretul special de doar 315 lei pentru acesta!

Cel mai frecvent tip de parfum, Apa de Toaleta sau Eau de Toilette (EDT) contine, in general, intre 4% si 8% extract de parfum. Apa de toaleta are o concentratie mai mica decat apa de parfum si persista, in mod normal, o perioada mai scurta de timp.

Produsul vine insotit de declaratia de conformitate care garanteza originalitatea si valabilitatea sa.

EAN: 737052711492
Dolce & Gabbana

Domenico Dolce si Stefano Gabbana au fondat brandul Dolce & Gabbana in 1985 si au prezentat prima colectie de imbracaminte pentru femei in acelasi an. In 1990 si-au lansat colectiile de imbracaminte pentru barbati si, in acelasi timp, liniile de lenjerie si imbracaminte de plaja.
Designerii Domenico Dolce si Stefano Gabbana au dezvoltat Dolce & Gabbana pana a ajuns a fi una din cele mai importante firme din industria modei. Designul lor estetic unic de senzualitate feminina si caracteristici exotice mediteraneene ofera o abordare contemporana a modei care a atras o celebritate de elita. Printre admiratorii faimosi pentru duo-ul de design includ celebritatii precum Madonna, Monica Bellucci, Isabella Rossellini si Angelina Jolie

Alte recomandari
Recenzii Adauga recenzie

Adauga o recenzie

Completeaza campurile urmatoare pentru a adauga recenzia ta.

Ne pare rau, nu exista inca nicio recenzie pentru acest produs.