0 Cosul tau Contul tau 0 Wishlist Cautare Meniu
Juliette Has a Gun Metal Chypre, Unisex, Eau de Parfum, 75 ml (0)
Metal Chypre, Unisex, Eau de Parfum, 75 ml Metal Chypre, Unisex, Eau de Parfum, 75 ml
Metal Chypre, Unisex, Eau de Parfum, 75 ml Metal Chypre, Unisex, Eau de Parfum, 75 ml

Juliette Has a Gun Metal Chypre, Unisex, Eau de Parfum, 75 ml

(0)
Livrare gratuita
845 lei
Cantitate limitata < 5 buc. disponibile Livrare rapida In 1-4 zile lucratoare Retur gratuit Timp de 14 zile Livrare gratuita Pentru acest produs

Metal Chypre, Unisex, Eau de Parfum, 75 ml este un produs marca Juliette Has a Gun. Profita acum de pretul special de doar 845 lei pentru acesta!

Apa de Parfum sau Eau de Parfum (EDP) contine, in general, intre 8% si 15% extract de parfum. Intensitatea apei de parfum este puternica si persista mult mai mult decat apa de toaleta sau apa de colonie.

Produsul vine insotit de declaratia de conformitate care garanteza originalitatea si valabilitatea sa.

EAN: 3760022730381
Juliette Has a Gun

Romano Ricci are parfumul in ADN-ul sau. Strabunicul sau a fost legendara Nina Ricci, iar bunicul sau Robert a fost creatorul acelei iconice parti ale lui Air du Temps.
Desi a fost inconjurat de moda si parfum, Romano Ricci si-a propus sa invete de la zero arta crearii parfumurilor. „Sunt autodidact”, spune el. „Nu am mers niciodata la ISIPCA („ scoala de parfumuri ”din Paris) sau la alte scoli similare. In schimb, mi-am castigat competenta prin practica. Am lucrat in parfumerie sapte ani inainte de a lansa propria aventura. Am fost cu France Fragrance timp de trei ani si am lucrat si cu alti producatori de parfumuri, cum ar fi Pierre Bourdon, Francis Kurkdjian, Isabelle Maillebiau si Philippe Romano - care toate m-au invatat foarte mult. ”
El a lansat Julette Has A Gun in decembrie 2006: un brand dedicat femeilor, care ofera un nou tip de eleganta in parfumeria de nisa: „Julieta nevinovata a lui Shakespeare este transpusa in secolul 21 cu o arma ... Metafora pentru parfum, arma de seductie sau accesoriu simplu. „Arma” simbolizeaza in esenta eliberarea femeilor fata de barbati… Si uneori cu un gust de razbunare. ”

Alte recomandari
Recenzii Adauga recenzie

Adauga o recenzie

Completeaza campurile urmatoare pentru a adauga recenzia ta.

Ne pare rau, nu exista inca nicio recenzie pentru acest produs.