0 Cosul tau Contul tau 0 Wishlist Cautare Meniu
Lalique Encre Noire A L`Extreme, Gift Set, 50 ml + Shower Gel 150 ml (0)
Encre Noire A L`Extreme, Gift Set, 50 ml + Shower Gel 150 ml

Lalique Encre Noire A L`Extreme, Gift Set, 50 ml + Shower Gel 150 ml

(0)
 215 lei  172 lei-20% Salvezi 43 Lei
Ne pare rau, acest produs nu se mai afla temporar in oferta noastra.
Stoc epuizat In curs de refacere Livrare rapida In 1-4 zile lucratoare Retur gratuit Timp de 14 zile Livrare gratuita Pentru comenzile ≥ 250 Lei

Encre Noire A L`Extreme, Gift Set, 50 ml + Shower Gel 150 ml este un produs marca Lalique. Profita acum de pretul special de doar 172 lei pentru acesta!

Produsul vine insotit de declaratia de conformitate care garanteza originalitatea si valabilitatea sa.

EAN: 7640111503484
Lalique

Numele Lalique evoca stralucirea bijuteriilor, minunea transparentei si stralucirea cristalului. Inainte de a deveni un nume de marca, era numele unui barbat, al unui artist de geniu, Rene-Jules Lalique si al mostenitorilor sai care si-au impartasit flacara creatoare.
In 1887, Lalique a infiintat afaceri pe Rue du Quatre-Septembre. Inca din 1888 si-a proiectat primele perechi in aur fin turtit inspirat de Antichitate si Japonism si a rupt traditia de fabricare a bijuteriilor prin includerea materialelor inovatoare in piesele sale. La vremea respectiva, originalitatea si creativitatea fusesera abandonate in favoarea stilurilor ornamentate si luxoase, cu o abundenta de pietre pretioase. Lalique a facut materialele pe care le-a folosit central pentru proiectele sale. El le-a ales pentru puterea, lumina si culoarea lor, indiferent daca erau pretioase sau nu. El a combinat aurul si pietrele pretioase cu pietre semipretioase, soacre, fildes si corn, pe langa smalt si sticla.
Lalique poate privi inapoi cu mandrie asupra unei traditii minunate: 130 de ani de pricepere si excelenta creativa in „Art of Living” francez, producand creatii atemporale: obiecte de arta, corpuri de lumina, mobilier, bijuterii, parfumuri si multe altele - toate „facute in Franta".

Alte recomandari
Recenzii Adauga recenzie

Adauga o recenzie

Completeaza campurile urmatoare pentru a adauga recenzia ta.

Ne pare rau, nu exista inca nicio recenzie pentru acest produs.