0 Cosul tau Contul tau 0 Wishlist Cautare Meniu
Avene Eau Thermale, Femei, Apa termala, 300 ml (0)
Eau Thermale, Femei, Apa termala, 300 ml

Avene Eau Thermale, Femei, Apa termala, 300 ml

(0)
55 lei
Cantitate limitata < 5 buc. disponibile Livrare rapida In 1-4 zile lucratoare Retur gratuit Timp de 14 zile Livrare gratuita Pentru comenzile ≥ 250 Lei

Eau Thermale, Femei, Apa termala, 300 ml este un produs marca Avene. Profita acum de pretul special de doar 55 lei pentru acesta!

Produsul vine insotit de declaratia de conformitate care garanteza originalitatea si valabilitatea sa.

EAN: 3282779003131
Avene

Istoria bogata Avene a inceput intr-un sat mic din sudul Frantei. Minunat sat vechi Avène este situat in valea Orb, in inima Parcului Regional Haut-Languedoc.
Conditiile climatice asigura o vegetatie luxurianta si sub influentele mediteraneene si atlantice, Avene se bucura de un climat perfect echilibrat, cu mult soare.
Totul a inceput atunci cand calul marchizului de Rocozel suferea de o infectie persistenta si a fost vindecat dupa cateva imbaieri in raul Orb ... Asa au fost descoperite proprietatile calmante, anti-iritante ale apei termale de izvor Avene. 
In 2007, laboratoarele dermatologice Avene si-au consolidat pozitia de lider international, cu produse disponibile in aproape 100 de tari.
Aveti incredere in beneficiile dermatologice ale apei de izvor termal Avene, incluse in toate produsele, dar, de asemenea, incredere in relevanta formulelor constant inovatoare.

Alte recomandari
Recenzii Adauga recenzie

Adauga o recenzie

Completeaza campurile urmatoare pentru a adauga recenzia ta.

Ne pare rau, nu exista inca nicio recenzie pentru acest produs.