Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Wella Professionals

Compania Wella a fost fondata in 1880 de catre Franz Stroher, un stilist din Germania de Est. Compania a facut initial tulle, baza folosita pentru confectionarea perucilor. In 1890, el a inventat  Tullemoid Waterproof, o tehnica ce a permis scalpului sa "respire". In 1894, si-a deschis prima fabrica in Rothenkirchen, Germania, iar fiii sai s-au alaturat afacerii la scurt timp.

Dupa al doilea razboi mondial, Republica Democrata Germana a confiscat fabrica Wella si toate brevetele sale au fost declarate de stat. Familia Stroher si unii membri ai personalului au decis sa inceapa din nou afacerea de la zero. Productia a inceput din nou in 1945 si, la sfarsitul deceniului, noua Wella AG avea 50 de angajati.

In 1950, Wella a introdus Koleston, primul balsam de par conceput pentru a proteja si hrani parul. In 1954, actrita arhicunoscuta de la Hollywood, Elizabeth Taylor, a aparut in publicitatea Koleston.

In anii ’60, compania a lansat Wella Privat, o gama de produse exclusiviste pentru salon, ce permitea clientilor sa achizitioneze pentru acasa produse profesionale pentru prima data. La inceputul anilor '70, Wella a introdus Perform- un nou produs permanent, care le-a permis stilistilor sa creeze coafuri in stil afro.
In 1995, Wella Professionals a relansat linia Koleston drept Koleston Perfect. Noul produs a fost realizat din ingrediente naturale, inclusiv ceara de fructe.

Pana in ziua de azi Wella Professionals continua sa revolutioneze industria ingrijirii parului si se implica in dezvoltarea profesionistilor din domeniu.

intregul text

Pentru cine

Tip de par / scalp

Beneficii

Culoare

Proprietati

Tip

PRET

279 produse
Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 1-4 zile lucratoare Retur Retur produse Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur