Din cauza unui volum foarte mare de comenzi in aceasta perioada, livrarea produselor poate intarzia. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient.
Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

We are Paradoxx

Fondatoarea companiei, Yolanda Cooper, si-a construit afacerea cu viziunea de a dezvolta produse de frumusete care sa nu contribuie la criza globala a poluarii cu plastic. Astfel, povestea sa de succes a implicat o incredere ferma in productia sustenabila.

Produsele We Are Paradoxx reprezinta un exemplu concret al acestei angajari fata de sustenabilitate. Etica brandului guverneaza modul in care se creeaza retetele pentru toate produsele lor. Specialistii folosesc ingrediente naturale si organice atunci cand este posibil, excluzand parabenii, parfumurile sintetice, sulfatii si uleiurile minerale. Colectia lor de produse pentru ingrijire si styling a parului ofera o transparenta completa in ceea ce priveste ingredientele folosite, in conformitate cu politica lor impotriva compusilor cu potential toxic.

In plus, gamele din portofoliul lor sunt 100% vegane, iar testele pe animale in laboratoare sunt strict interzise, in acord cu politica lor etica.

Ambalajele produselor sunt in proportie de 90% confectionate din materiale alternative, fara plastic. Compania isi propune sa continue reducerea consumului de plastic in viitor, in efortul lor de a proteja mediul inconjurator.

intregul text
Cruelty free Aceste produse nu au fost testate pe animale Produse netestate pe animale
Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 4-6 zile lucratoare Retur Retur produse Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur