Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Tangle Teezer

Fondata de expertul in materie de vopsit Shaun P, in Londra 2007, Tangle Teezer a inceput ca o idee intr-un salon si a devenit o afacere globala care a vandut peste 50 de milioane de perii in intreaga lume.

Ideea s-a nascut dupa 30 de ani petrecuti in saloanele de top si cautand o modalitate rapida si usoara de a scapa de nodurile din par fara a trage si a rupe parul, Shaun a avut momentul sau de inspiratie in 2003.

Au urmat cercetari, proiectare, dezvoltare si perfectionare - pana in 2007 cand peria de par Tangle Teezer a fost lansata si a devenit o senzatie instantanee.

Fara a se opri la o singura inventie, inovatia a continuat, au fost castigate multe premii, iar compania nu s-a oprit aici, si astfel au fost incluse produse de uscare si stilizare a parului. Toate facute folosind tehnologia inovatoare pe care nu o veti gasi la nicio alta companie.Tangle Teezer castigat doua premii Queen’s Awards for Enterprise, iar fondatorul Shaun s-a intalnit cu Majestatea Sa Regina la Palatul Buckingham si a devenit, de asemenea, un ambasador pentru campania guvernului Marea Britanie.

intregul text
Cruelty free Aceste produse nu au fost testate pe animale Produse netestate pe animale
Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 1-4 zile lucratoare Retur Retur produse Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur