Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Simply Zen

Produsele Simply Zen se pot descrie astfel: ingredientele din surse naturale, incorporate in tehnologia urmatoarei generatii, lupta pentru o bunastare durabila.

O gama larga de produse cu linii specifice dedicate bunastarii si frumusetii scalpului, parului, corpului si mediului.

Bunastare si frumusete: Simply Zen este brandul z.one concept ™ dedicat lumii ingrijirii parului cu o abordare naturala si holistica.

Eficacitate si natura: formule inovatoare cu ingrediente derivate natural, intruchipate in tehnologia performanta. Respectul fata de natura se regaseste si in productie, prin energie regenerabila si in utilizarea sticlelor si ambalajelor reciclabile care ne conduc catre o bunastare din ce in ce mai eco-durabila.

Esentialitate si transparenta: o imagine esentiala si curata, cu ambalaje care evoca natura cu detalii delicate si elegante. O legatura cu un etos verde care se realizeaza cu consecventa prin comunicare, care este intotdeauna transparenta si clara.

intregul text

Pentru cine

Tip de par / scalp

Beneficii

Proprietati

Tip

PRET

59 produse
Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 1-4 zile lucratoare Retur Retur produse Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur