Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Ren

Ren este pionier in ingrijirea Clean Skincare inca din 2000. Acestia selecteaza cele mai puternice si delicate ingrediente bioactive ale naturii, valorificandu-le beneficiile in formulele lor pentru a crea o ingrijire eficienta, de inalta performanta si dovedita clinic, care se adreseaza nevoilor diverse ale pielii, intotdeauna avand in vedere pielea sensibila. Produse curate pentru piele, pentru planeta. 

Ren este un brand pasionat pasionat de protejarea resurselor planetei noastre si si-au propus sa reduca deseurile pe care le producem in fiecare etapa a productiei, distributiei si promovarii ingrijirii pielii noastre. Ren este aici nu numai pentru a va ajuta sa va transformati pielea in bine, ci si pentru a ajuta la transformarea planetei in bine.

Totul a inceput cu o viitoare mama, care locuieste in Londra ocupata, care a simtit ca formulele produselor ei de infrumusetare de zi cu zi ii fac pielea sensibila sa reactioneze. Acest lucru a facut-o sa se intrebe daca ingredientele folosite in ele au fost suficient de amabile pentru ea si, mai important, pentru copilul ei.

Revenind la ingrijirea naturala a pielii, ea a descoperit ca nimic nu a functionat cu adevarat si, daca a functionat, nu a functionat mult timp. Partenerul ei a recunoscut nevoia in industria frumusetii de ingrijire a pielii care sa ofere rezultate blande, dar eficiente, din ingrediente bioactive, nu doar naturale. Si astfel, in anul 2000 s-a nascut REN Clean Skincare, cu angajamentul de a nu compromite niciodata eficacitatea pentru piele naturala si cu pielea sensibila in centrul atentiei.

intregul text
Cruelty free Aceste produse nu au fost testate pe animale Produse netestate pe animale
Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 1-4 zile lucratoare Retur Retur produse Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur