Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Philip Kingsley

71 produse

Philip Kingsley a fost un adevarat vizionar in lumea ingrijirii parului.

De-a lungul celebrei sale 65 de ani de cariera, a tratat parul - si a ridicat moralul - a mii de clienti, inclusiv actori, modele, regale,
sportivi profesionisti, jurnalisti de frumusete si personalitati TV.

El a fost capabil sa ofere solutii pentru cele mai extreme probleme ale parului si scalpului, precum si sa ofere produse, sfaturi si regimuri pentru cei care pur si simplu si-au dorit ca parul sa arate si sa se simta cat mai bine.

Trichologia este stiinta parului si a scalpului. Un tricolog este pentru parul si scalpul tau ceea ce este un dermatolog pentru pielea fetei si a corpului tau.

Trichologii Philip Kingsley (specialisti in par si scalp) au grija sa va ofere cel mai bun par posibil. Clinicile acestora din Londra si New York ofera ingrijire de specialitate pentru toate tipurile de probleme ale parului si scalpului. Acestia au zeci de ani de experienta in tratarea celor mai problematice afectiuni ale parului si scalpului, precum si a grijilor estetice, cum ar fi parul uscat, degradat, parul moale si deteriorat.

Cadou Cadou special Pentru comenzile ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere gratuita Whatsapp 0790 134 062 Livrare rapid Livrare rapida In 1-4 zile lucratoare Retur Retur gratuit Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Pentru comenzile ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Instant si fara comision