Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Perricone MD

Perricone MD reia de unde a ramas natura.

De mai bine de doua decenii, Perricone MD este un sistem holistic de ingrijire a pielii si de wellness pe trei niveluri. Acesta consta in dieta, suplimente alimentare esentiale si solutii topice puternice de ingrijire a pielii sustinute de ingrediente puternice, cercetari de ultima ora si studii clinice si ample de consum.

Perricone MD a fost creat de Dr. Nicholas Perricone, autor de renume mondial al bestseller-ului New York Times, The Wrinkle Cure. Lucrarea fundamentala a Dr. Perricone a provocat normele predominante ale industriei de ingrijire a pielii cu abordarea sa vizionara a imbatranirii si introducerea in avantajele unui stil de viata sanatos.

Perricone MD este condus de cautarea inovatiei fara teama si a unui spirit de excelenta incapatanat, fara compromisuri. Destul de bun nu a fost niciodata suficient de bun - o convingere care ne determina angajamentul de a oferi in mod constant rezultate vizate. Cauta continuu adevarul in deblocarea stiintei puternice din spatele pielii cu aspect sanatos, din interior spre exterior si din exterior spre interior.

Perricone MD crede in frumusete din interior spre exterior si din exterior spre interior. Ceea ce ne hranim corpurile si ceea ce punem pe piele se influenteaza direct unul pe celalalt. Acestia adopta o abordare holistica pentru a promova pielea si corpul cu aspect sanatos prin filozofia noastra pe trei niveluri. Consta dintr-o dieta sanatoasa, suplimente nutritive si ingrijire topica puternica a pielii.

intregul text
1 produs
Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 1-4 zile lucratoare Retur Retur produse Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur