Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

OPI

Brandul OPI a fost fondat in anul 1981 la Los Angeles, de George Schaeffer. La inceput, acesta s-a axat pe materiale dentare, dar ulterior a observat similitudinile dintre materialele utilizate in tehnica dentara si in cea a unghiilor, ceea ce l-a inspirat sa dezvolte primul sistem acrilic.

Persistenta lunga, nuante incredibile, aplicare usoara. Acestea sunt lacuri de unghii OPI, cu care poti realiza o manichiura ca la salon... de acasa.

Ojele OPI sunt preferatele starurilor, ca Serena Williams, Katy Perry, sau Mariah Carey si vor deveni si preferatele tale in cel mai scurt timp. Alege din larga diversitate de culori. Ce stil preferi: OPI Infinite Shine, OPI Gelcolor sau lacurile OPI cu denumiri originale, ca OPI Bubble Bath, OPI Fiji Collection sau o nuanta din eleganta France Collection?

intregul text

Pentru cine

Culoare

Tip

PRET

184 produse
Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 1-4 zile lucratoare Retur Retur produse Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur