Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Olaplex

Parul nostru contine milioane de legaturi disulfurice.
Aceste legaturi confera parului structura, rezistenta si stabilitatea. Cand legaturile disulfurice sunt rupte, rezulta daune.

OLAPLEX restabileste parul deteriorat si compromis prin repararea din interior spre exterior cu un singur ingredient brevetat, Bis-Aminopropil Diglicol Dimaleat.

Odata ce toate legaturile sunt intacte si aliniate, aveti un par sanatos, frumos, stralucitor, placut la atingere.

Cunoscut ca „inventia” care a schimbat tot, ingredientul Bis-Aminopropil Diglicol Dimaleat a permis profesionistilor sa atinga noi culmi in culoare si ingrijire. Parul nu era doar mai sanatos; a capatat o calitate complet diferita – blondul era mai stralucitor, brunetul mai stralucitor si roscatul mai vibrant.

Astazi, OLAPLEX este una dintre cele mai mari marci independente de ingrijire a parului din lume, cu peste 100 de brevete la nivel mondial. Printr-o abordare de baza, marca a devenit rapid o senzatie globala, deschizand calea pentru o categorie complet noua de ingrijire a parului numita „consolidare a legaturilor”.

intregul text
16 produse
Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 1-4 zile lucratoare Retur Retur produse Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur