campanie parfumuri
Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Nisim

Tip de par / scalp

Beneficii

Proprietati

PRET

9 produse

Nisim produce tratamente si sampoane pe baza de plante pentru problemele de par si piele. Nisim are o vechime de peste 25 de ani, producand nenumarate produse de par de calitate superioara.

Toate produsele Nisim sunt realizate in fabrica lor din afara orasului Toronto, Ontario, Canada. Produsele au fost dezvoltate de-a lungul mai multor ani de cercetare si studiu atat a parului, cat si a pielii. Produsele pentru par sunt vandute in peste 45 de tari din intreaga lume.

Produsele Nisim sunt concepute pentru a ajuta persoanele care sufera de caderea parului, precum si cu tulburari ale scalpului, cum ar fi psoriazisul. Produsele Fortificate Amino Scalp Therapy sunt concepute pentru a cresterea parului cat mai repede posibil.

Cadou Cadou special Pentru comenzile ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere gratuita Whatsapp 0790 134 062 Livrare rapid Livrare rapida In 1-4 zile lucratoare Retur Retur gratuit Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Pentru comenzile ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Instant si fara comision