Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Molton Brown

Nascut pe South Molton Street, Londra, in 1971, Molton Brown este un icon a stilului britanic unic. Fideli valorilor fondatorilor, traiesc dupa un etos „in primul rand individual”, cu grija fara compromisuri in centrul a tot ceea ce fac.

Acesta este motivul pentru care produsele lor au fost fabricate in Anglia inca din prima zi – si si-au propus sa ramana in acest sens si pentru viitor. Utilizeaza doar cele mai bune ingrediente in concentratii exceptionale de parfum, astfel incat sa puteti descoperi parfumuri de lunga durata care va ridica, improspateaza sau va relaxeaza simturile. Calitatea le-a acordat un mandat regal de la Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a.

In calitate de pionieri ai luxului pozitiv, Molton Brown isi doreste sa fie responsabili. Produsele nu sunt testate pe animale si nu vor fi  testate niciodata pe animale, isi conduc propria unitate de productie in Elsenham si sustin frumusetea care este mai prietenoasa cu mediul. 

intregul text
Cruelty free Aceste produse nu au fost testate pe animale Produse netestate pe animale
103 produse
Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 1-4 zile lucratoare Retur Retur produse Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur