Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Parfumuri Molinard

Pentru cine

PRET

41 produse

Parfumurile Molinard, fabricate in Grasse, leaganul si capitala mondiala a parfumeriei.

In inima acestui oras cu o mostenire exceptionala s-a nascut Maison Molinard si, de peste 170 de ani, a continuat sa-si cultive dragostea pentru tot ce e frumos.

Companie de familie si independenta de cinci generatii, Molinard sublimeaza ingredientele emblematice si pretioase ale parfumeriei.

Fiecare creatie isi trage inspiratia din materiale de pretutindeni, unde esentele, ca o alchimie pretioasa, raspund si se completeaza reciproc.

Pentru Célia Lerouge-Bénard, a 5-a generatie si prima femeie director a Maison Molinard, parfumul este mult mai mult decat un simplu produs, este o poezie in sine care provoaca o emotie in toata lumea.

De la formulare pana la imbuteliere, fiecare pas se desfasoara in unitatea Molinard de productie din Grasse, garantand astfel parfumuri de inalta calitate si derivate de parfum prin monitorizarea si controlul intregului nostru lant de productie.
Intre traditie si avangarda, mostenire si ambitie, Molinard sfideaza timpul onorand mereu aceleasi valori de exigenta si calitate.

Cadou Cadou special Pentru comenzile ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere gratuita Whatsapp 0790 134 062 Livrare rapid Livrare rapida In 1-4 zile lucratoare Retur Retur gratuit Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Pentru comenzile ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Instant si fara comision