Din cauza unui volum foarte mare de comenzi in aceasta perioada, livrarea produselor poate intarzia. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient.
Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Mauboussin

Mauboussin este o companie franceza care a fost fondata in 1827 de M. Rocher si J. Noury. S-au specializat in fabricarea de bijuterii unice si rafinate inca de la inceput. Pana la sfarsitul anilor 1870, piesele lor de bijuterii „artistice” au fost prezentate la targuri comerciale din Paris si Viena, oferind astfel marcii o expunere mai larga si stabilind casa lui Mauboussin ca una dintre cele mai rafinate case de bijuterii.

In 1925, casa lui Mauboussin a primit un premiu in timpul „Exposition des Arts Décoratifs” pentru eforturile lor continue de a integra influentele artistice in bijuteriile moderne. Pana la inceputul anilor 1930 si-au expus cu succes piesele dedicate pietrelor pretioase. O expozitie a fost centrata in jurul smaraldelor, alta a fost despre rubine, in timp ce a treia a fost dedicata diamantelor. Aceste expozitii au cimentat reputatia lui Mauboussin ca unul dintre cei mai rafinati bijutieri.

In timpul razboiului din anii 1940, aurul era si mai dificil de achizitionat, iar bijutierii isi faceau piesele din alte materiale. La mijlocul anilor 1950, Mauboussin si-a deschis primul butic la Paris, in Franta, care continea piese de bijuterii mai accesibile.

Fiecare nou deceniu a influentat designul casei in moduri diferite. In timp ce in anii 1940 designerii au trebuit sa fie extrem de creativi pentru a realiza bijuterii fara aur, protestele si noile opinii anticonformiste din anii 1960 si 1970 i-au inspirat pe bijutieri sa creeze noi forme. In anii 1980, accentul era pe unirea contrastelor dintre lumina si umbra in piese de bijuterii frumoase si atemporale care exprimau individualitatea marcii. O noua era a inceput cand, in acelasi deceniu, casa lui Mauboussin a inceput sa proiecteze si sa produca ceasuri rafinate pentru femei si barbati.

In anul 2000 a fost lansat primul parfum al casei, auto-intitulat Mauboussin pentru femei. Acest parfum este semnatura companiei si a fost iubit de multe femei de mai bine de un deceniu. Noi oferte parfumate, inclusiv un parfum pentru barbati, au fost prezentate de atunci de Mauboussin in mod regulat. In 2008, Mauboussin si-a deschis primul magazin in New York. In anul urmator, compania a deschis doua magazine in Tokyo, Japonia si Singapore in Indonezia.

Astazi, Mauboussin este considerat echivalentul francez al Tiffany's si este unul dintre cele mai mari cinci marci de bijuterii globale.

intregul text

Pentru cine

Tip

PRET

14 produse
Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 4-6 zile lucratoare Retur Retur produse Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur