Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Karl Lagerfeld

"Sunt un om cu picioarele pe Pamant. Doar ca nu pe acest Pamant."- Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld a fost un artist si designer de moda de origine germana cu sediul acum la Paris. Cariera sa de moda a inceput prestigios in 1955, cand a primit un stagiu la Pierre Balmain. Trie ani mai tarziu a plecat la Jean Patou si a ramas acolo timp de cinci ani, unde a creat doua colectii haute couture in fiecare an. Modelele sale au fost controversate pentru decolteele greneroase si fustele scurte.

Foarte bine primite de critici, colectiile au facut totusi un nume pentru Lagerfeld si i-au permis sa inceapa sa lucreze ca designer independent pentru case atat de variate precum Tiziana, Chloe, Curiel si Fendi. In 1983, a preluat functia de director de creatie pentru Chanel. Aici el a creat multe piese iconice, printre care si una dintre cele mai populare genti din toate timpurile: Chanel Classic Flap.

Parfumurile au fost disponibile sub numele de Karl Lagerfeld din 1978, cand a fost lansat pentru prima data Lagerfeld Classic pentru barbati. Parfumurile sale de femei Sun, Moon, Stars au fost un parfum iconic si de mare succes din anii ’90. Astazi, parfumurile Karl Lagerfeld sunt produse in colaborare cu Tommy Hilfiger.

intregul text

Pentru cine

Tip

PRET

2 produse
Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 1-4 zile lucratoare Retur Retur produse Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur