campanie parfumuri
Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Estee Lauder

Pentru cine

Beneficii

Tip

Tipul de ten

Consistenta

Efect

PRET

126 produse

Estee Lauder si-a infiintat propria companie de infrumusetare in 1946. Afacerea ei, care include linii de produse precum Estee Lauder, MAC Cosmetics si Clinique, continua sa prospere pana in prezent.

Estee Lauder este un lider global in produse de ingrijire luxuriante - incantand consumatorii cu produse si experiente transformatoare, inspirandu-i sa-si exprime frumusetea individuala. Estee Lauder este singura companie axata exclusiv pe produse de makeup de prestigiu, ingrijirea pielii, parfumuri si ingrijirea parului, cu un portofoliu diversificat ce cuprinde peste 25 de branduri vandute in aproximativ 150 de tari.

Infuzata in toata organizatia Estee Lauder este o pasiune pentru creativitate si inovatie - dorinta de a depasi limitele si de a inventa neasteptatul - pe masura ce continua lucrarea indrazneata a fondatoarei Estée Lauder.

Cadou Cadou special Pentru comenzile ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere gratuita Whatsapp 0790 134 062 Livrare rapid Livrare rapida In 1-4 zile lucratoare Retur Retur gratuit Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Pentru comenzile ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Instant si fara comision