Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Doctor Babor

Solutii precise pentru toate cerintele de frumusete.

DOCTOR BABOR ofera solutii cosmeceutice de grad clinic pentru fiecare nevoie de piele pentru a obtine rezultate vizibile, masurabile si precise. Ingredientele inovatoare si puternice combinate cu cercetarea medicala revolutionara ofera rezultate vizibile chiar si pentru cea mai complicata piele.

Gama profesionala de ingrijire a pielii DOCTOR BABOR reprezinta produse cosmetice de precizie „Made in Germany.” Din 1956, DOCTOR BABOR a stabilit noi standarde in domeniul cosmeceuticelor.

BABOR este un brand lider la nivel international de cosmetice profesionale, care este inca o afacere de familie pana in prezent. Compania este acum condusa de a treia generatie a familiei de proprietari.

Pentru a satisface cele mai inalte cerinte ale clientilor sai, BABOR se bazeaza pe peste 60 de ani de experienta in ingrijirea pielii made in Germany: toate activitatile de cercetare, dezvoltare si productie au loc exclusiv la sediul companiei din Aachen. Prin urmare, fiecare produs de la idee la borcanul finit reprezinta o promisiune de calitate si reprezinta stiinta, precizie si efect.

intregul text
3 produse
Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 1-4 zile lucratoare Retur Retur produse Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur