Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Clinique

Clinique a fost un pionier cand a lansat prima linie de ingrijire a pielii dezvoltata de dermatologi in 1968. Abordarea Clinique fata de ingrediente a ramas neschimbata: evita utilizarea alergenilor, iritantilor si ingredientelor in moduri care ar putea dauna pielii. Si pe masura ce cercetarea ingredientelor evolueaza, la fel evolueaza si produsele de ingrijire Clinique.

Astazi, toate produsele Clinique nu contin parabeni, ftalati si parfumuri. Acestea sunt verificate cu atentie printr-o suita completa de teste pentru a asigura siguranta pielii.

Produsele Clinique sunt evaluate in fiecare etapa de dezvoltare pentru a se asigura ca indeplinesc cele mai inalte standarde de siguranta si eficacitate. Fiecare produs este verificat cu atentie printr-o suita completa de teste care depasesc testarea dermatologului si pot include teste de stabilitate, teste senzoriale, teste clinice, teste oftalmologice si teste de siguranta in utilizare.

intregul text
64 produse
-10%
Deep Comfort Body Oil, Ulei de corp, 100 ml 020714760304

Clinique Deep Comfort Body Oil, Ulei de corp, 100 ml

(0)  165 lei  148.5 lei Salvezi 16.5 Lei
Adauga in cos
Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 1-4 zile lucratoare Retur Retur gratuit Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur