Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Clinique

Pentru cine

Tip

Tipul de ten

Efect

PRET

103 produse
-10%
Super Energized, Barbati, Set ingrijire, 3 produse 192333051788
Livrare gratuita

Clinique Super Energized, Barbati, Set ingrijire, 3 produse

(0)  350 lei  315 lei Salvezi 35 Lei
Adauga in cos

Clinique a fost un pionier cand a lansat prima linie de ingrijire a pielii dezvoltata de dermatologi in 1968. Abordarea Clinique fata de ingrediente a ramas neschimbata: evita utilizarea alergenilor, iritantilor si ingredientelor in moduri care ar putea dauna pielii. Si pe masura ce cercetarea ingredientelor evolueaza, la fel evolueaza si produsele de ingrijire Clinique.

Astazi, toate produsele Clinique nu contin parabeni, ftalati si parfumuri. Acestea sunt verificate cu atentie printr-o suita completa de teste pentru a asigura siguranta pielii.

Produsele Clinique sunt evaluate in fiecare etapa de dezvoltare pentru a se asigura ca indeplinesc cele mai inalte standarde de siguranta si eficacitate. Fiecare produs este verificat cu atentie printr-o suita completa de teste care depasesc testarea dermatologului si pot include teste de stabilitate, teste senzoriale, teste clinice, teste oftalmologice si teste de siguranta in utilizare.

Cadou Cadou special Pentru comenzile ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere gratuita Whatsapp 0790 134 062 Livrare rapid Livrare rapida In 1-4 zile lucratoare Retur Retur gratuit Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Pentru comenzile ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Instant si fara comision