Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Chloé

Chloe este o casa de moda franceza fondata de designerul Gaby Aghion in 1952. Nascuta in Egipt, Aghion s-a mutat la Paris in 1945 si a lansat Chloe cativa ani mai tarziu. Aghion este recunoscuta la nivel international pentru faimoasa fraza si conceptul de „pret-a-porter” (care inseamna „gata-de-purtat”).

Fata de imbracamintea rigida, formala, croita pe masura, oferita de designerii de moda din anii 1950, Chloe a ales sa creeze haine fine la atingere, purtabile, care se pliaza pe forma corpului, din tesaturi luxoase, destinate a fi cumparate direct „de pe raft”. Acesta a fost un concept revolutionar si a stabilit noi tendinte in moda la acea vreme, precum si o schimbare revolutionara in industria modei.

O serie de designeri de prestigiu au trecut prin listele companiei de-a lungul anilor, printre care Karl Lagerfeld si Stella McCartney.

Primul parfum Chloe, parfumul omonim Chloe pentru femei lansat in 1975, a fost un clasic feminin de durata. Chloe Narcisse a indulcit aromele in anii 1990. Compania a pastrat atractia contemporana odata cu lansarea unei noi versiuni de parfum Chloe in 2008, conceputa pentru a atrage tinerele cu gusturi moderne.

intregul text

Tip

PRET

2 produse
Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 1-4 zile lucratoare Retur Retur produse Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur