Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Parfumuri By Kilian

By Killian este numele unei case de parfumuri de autor fondata de Kilian Hennessy, un adevarat maestru al artei parfumurilor. Kilian provine dintr-o familie celebra, cunoscuta pentru producerea cognacului de inalta calitate, si a adus aceeasi pasiune pentru calitate si creatie in lumea parfumurilor.

Brandul By Killian este renumit pentru aromele sale exceptionale si unice. Fiecare parfum este o creatie complexa, ce combina ingrediente rare si inovative pentru a oferi o experienta olfactiva de neuitat. De la aromele florale delicate pana la cele senzuale si lemnoase, fiecare parfum By Killian spune o poveste distincta.

By Killian se angajeaza sa fie eco-friendly si sustenabil, utilizand ambalaje reciclabile si evitand teste pe animale. Astfel, poti sa te bucuri de aromele lor extraordinare stiind ca si mediul inconjurator beneficiaza.

intregul text

Pentru cine

PRET

Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 1-4 zile lucratoare Retur Retur produse Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur