Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Aveda

Mostenirea lui Horst Rechelbacher se extinde cu mult dincolo de crearea Aveda. Un pionier al frumusetii holistice si un campion al responsabilitatii pentru mediu, scopul si pasiunea lui Horst au luat un impuls propriu, ca parte a unei miscari globale mai mari catre echilibru si armonie, atat individual, cat si colectiv.
 
Nascut in Austria in 1941 dintr-o mama herbalist si un tata cizmar, Horst a inceput sa lucreze in salonul de vizavi la varsta de 14 ani. „Nu eram deloc un student bun, dar eram foarte dornic sa fiu ceva diferit”, a spus. Horst era un talent natural, iar la 17 ani lucra ca stilist la un prestigios salon din Roma, ingrijindu-se de celebritati internationale. Pana la varsta de 20 de ani, a castigat Campionatul European de coafura, pe care l-a folosit ca trambulina pentru a face turnee in Europa si Statele Unite. „Ce este o chemare? Este ca aproape un foc in mine si ma tine in viata”, a spus el.

In conformitate cu principiile ayurvedice – si datorita preocuparii Aveda pentru Pamant – Aveda se angajeaza sa utilizeze ingrediente organice. Acest lucru a dus la un alt parteneriat ayurvedic - intre Aveda si firma indiana, Nisarga.

intregul text
Cruelty free Aceste produse nu au fost testate pe animale Produse netestate pe animale
36 produse
Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 1-4 zile lucratoare Retur Retur produse Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur