Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Apotcare

Produsele de ingrijire a pielii APOTCARE

Toate produsele de ingrijire a pielii APOTCARE sunt fabricate in Franta inca din anul 2009. Principiul dupa care APOTCARE isi ghideaza parcusul este acela de a oferi tuturor solutii de ingrijire a pielii curate, eficiente, luxoase si fara cruzime.

Produsele de ingrijire a pielii sunt concepute pentru a functiona cu toate tonurile si tipurile de piele, atat pentru femei cat si pentru barbati. Ele ofera rezultate reale care pot fi vazute si simtite, fara efecte secundare.

Produsele APOTCARE includ concentratii supraalimentate de substante active bine cercetate si dovedite clinic pentru a sprijini capacitatea pielii de a se repara, regenera si reseta singura.

Ceea ce pui pe piele este important ca si ceea ce pui in corp. In calitate de pionieri in ingrijirea curata a pielii, APOTCARE a prioritizat intotdeauna utilizarea celor mai pure ingrediente pentru piele.

APOTCARE este un brand certificat PETA (produse netestate pe animale). In acelasi timp folosesc hartie 100% reciclata si ambalaje din sticla reciclabila.

intregul text
Cruelty free Aceste produse nu au fost testate pe animale Produse netestate pe animale
Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 1-4 zile lucratoare Retur Retur produse Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur