Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Parfumuri Ajmal

Ajmal este cunoscut pentru calitatea exceptionala a parfumurilor sale. Fiecare parfum este creat cu grija si atentie la detalii, folosind cele mai fine ingrediente si procese de fabricatie de inalta calitate. Expertiza lor in amestecarea esentelor si aromele unice pe care le creeaza sunt inegalabile.

Unul dintre punctele forte ale brandului Ajmal este varietatea impresionanta de arome pe care le ofera. De la aromele proaspete si florale pana la cele misterioase si lemnoase, Ajmal are ceva pentru toate gusturile. Indiferent daca preferati un parfum subtil de zi sau un parfum senzual pentru serile speciale, Ajmal va acopera.

Ajmal este, de asemenea, un brand care promoveaza ideea ca parfumurile nu au gen. Multe dintre aromele lor sunt unisex, potrivite pentru oricine doreste sa se simta si sa miroasa minunat.

intregul text

Pentru cine

Tip

PRET

49 produse
Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 1-4 zile lucratoare Retur Retur produse Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur