Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Cadouri de lux pentru Craciun

Cadouri de lux pentru Craciun

Craciunul e aproape aici, si cu totii am intrat in febra cumparaturilor si pregatirilor. Este ocazia perfecta de a ne strange in familie si petrece timp de calitate cu cei dragi, si ce moment poate fimai oportun pentru a ne arata aprecierea si iubirea fata de cei dragi, daca nu acum cu ocazia sarbatorilor de iarna.

Daca vrei sa o impresionezi sau sa il impresionezi pe partenerul tau de viata, sau daca vrei sa le arati parintilor cat de mult ii apreciezi, noi iti oferim cateva idei inedite de cadou care sigur ii va surprinde si bucura.

1. Parfumuri de nisa

Un parfum de nisa este unc, inedit si foarte persistent. Iti ofera un sentiment de unicitate si rasfat luxuriant, care greu poate fi replicat de un parfum mainstream. Parfumurile de nisa sunt apreciate pentru aromele lor deosebite pentru faptul ca persista pe piele chiar si zile intregi si pentru ca sunt mult mai putin frecvent intalnite. Se gasesc mult mai greu pe piata, ele sunt de obicei prezente in buticuri mici, astfel vei stii ca nu vei purta o aroma comuna. Noi iti recomandam apa de parfum Elle 17/17 de la Xerjoff, apa de parfum unisex de la Tom Ford Noir de Noire sau apa de parfum pentru barbati Aventus Cologne de la Creed.

2. Produse de ingrijire a pielii de lux

Ingrijirea pielii este primordiala in rutina oricarui om care isi doreste o piele tanara, sanatoasa si frumoasa. Este greu sa stii exact ce nevoi are fiecare om in parte, insa cu certitudine o crema hidratanta este baza oricarei rutine de ingrijire. Indiferent ca doresti sa oferi cadou o crema hidratanta unui barbat sau unei femei, o piele hidratata este o piele sanatoasa, iar tenul va arata mai tanar si mai proaspat, cu siguranta va fi un cadou apreciat de cel ce il primeste. Noi iti recomandam Re-Nutriv Ultimate Diamond Cream de la Estee Lauder, Total Revitalizer pentru barbati de la Shiseido sau Ceramide Premiere Intense Moisture and Renewal Overnight Regeneration Cream, o crema hidratanta de noapte unisex de la Elizabeth Arden.

3. Produse de makeup de lux

Pentru orice femeie un produs de makeup de lux este intotdeauna binevenit in colectie. Este dificl sa alegi o baza de machiaj, pentru ca acesta depinde mult de tipul de piele, sau fond de ten deorece poti sa nu nimeresti nuanta potrivita, insa cu siguranta nu vei da gres cu o paleta de farduri de ochi sau mascara, sau cu un ruj nude sau rosu. Sunt clasice si atemporale, si un must have in colectia oricarei femei pasionate de makeup. Noi iti recomandam setul My Essentials Complete Palette Face, Eyes & Lips de la Guerlain, contine 2 pudre, 4 farduri de ochi, 4 rujuri si 1 mini rimel, sau setul Ultra Couture de la Dior, contine 2 pudre, 4 rujuri, 5 farduri de ochi, 1 pensula pentru ochi si 1 pensula pentru rujuri si 1 mini mascara.

4. Geanta de brand

O geanta este intotdeauna utila. Atat pentru femei, cat si pentru barbati, o geanta sau un portofel de lux este intotdeauna o idee inspirata. Nu vei auzi niciodata plangandu-se ca are prea multe genti sau prea multe portofele. Sunt accesorii utile zi de zi, si este mereu frumos sa avem de unde alege. Noi iti recomandam o geanta crossbody Guess model Cathleen sau o geanta de umar Guess model G Chain. Pentru barbati va sugeram colectia Dan de genti crossbody, portofele si rucsacuri Guess, ce se regasesc intr-o paleta variata de culori si printuri. De asemenea si un rucsac de piele cu compartiment pentru laptop Piquadro este o alegere foarte inspirata.

Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 1-4 zile lucratoare Retur Retur produse Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur