Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

5 sfaturi de ingrijire a pielii toamna

5 sfaturi de ingrijire a pielii toamna

Toamna este anotimpul in care se schimba frunzele, garderoba dar si rutina de ingrijire a pielii. De indata ce temperaturile scad, pielea noastra ne anunta ca are nevoie de extra grija. Trebuie sa stim cum sa prevenim pielea uscata si eruptiile sezoniere, ca sa nu pierdem din farmecul toamnei. Dar cu cateva sfaturi inteligente pentru piele uscata si cateva modificari la rutina de ingrijire a pielii, iti poti mentine pielea sanatoasa si fericita pe masura ce frunzele cad.

Iata sfaturile noastre pentru ingrijirea pielii, de toamna, pentru a te ajuta sa faci o tranzitie in rutina de ingrijire a pielii pentru vremea mai rece.

1. Foloseste un demachiant hidratant

Pe masura ce temperaturile scad, scade si nivelul de umiditate, iar pielea noastra isi pierde hidratarea in aerul uscat din jurul nostru. Cel mai bun lucru de facut este sa iti schimbi produsul de demachiere cu ceva mai hidratant. O apa micelara poate ajuta la hidratarea instantanee a pielii uscate si poate sprijini bariera pielii, astfel o protejezi de efectele daunatoare ale vremii reci. Un demachiant precum Re-Move de la Clarins sau Two Phase Micellar Water de la Collistar te va ajuta la curatarea acelor celule moarte ale pielii, fara a lasa pielea sa se simta stransa sau uscata.

2. Adauga in rutina ta un ser pentru ingrijirea pielii

Inca visam la acele zile de vara, dar soarele, clorul si sarea pot duce la deshidratarea pielii. Este timpul pentru a repara pielea uscata. Aplica intotdeauna crema hidratanta pe piele imediat dupa curatare. Incearca sa adaugi in rutina ta un ser hidratant. Priveste-l ca pe un pas suplimentar de ingrijire a pielii care te va ajuta sa iti susti pielea in timpul anotimpurilor schimbatoare. Noi iti recomandam serul Idealist de la Estee Lauder sau Visionnaire de la Lancome

3. Nu te speria daca ai eruptii

Modificarile vremii (nivelurile de umiditate si schimbarile de temperatura) pot provoca uneori eruptii pe pielii noastre. Daca iti apar, nu intra in panica! Ofera pielii tale o masca potrivita toamna. O masca confera pielii tale detoxifiere si luminarea. Te ajuta la extragerea impuritatilor, in timp ce hidrateaza tenul si il lasa radiant. Noi iti recomandam YouthMud de la Glam Glow sau Nightwear Plus Detox Mask de la Estee Lauder.

4. Schimba crema hidratanta usoara cu una mai bogata

Odata ce s-a calmat si netezit pielea dupa ce a trecut vara, este timpul sa-ti construiesti bariera pielii inainte de sosirea iernii.

Daca totusi iti place lotiunea ta cu textura usoara, poti sa alternezi o zi cu zi, si alege o crema mai bogata pentru noapte, cum ar fi Revitalizing Supreme + de la Estee Lauder sau Super Restorative Night Cream de la Clarins.

De asemenea e foarte important sa nu iti neglijezi buzele. Instant Light Lip Balm Perfector de la Clarins te va ajuta sa le mentii hidratate pe timpul anotimpului rece.

5. Ai grija de pielea ta cand calatoresti

Ai plecat intr-o vacanta de toamna undeva minunat? Luati-va un moment sa te gandesti la modul in care temperaturile schimbatoare, climatul mai rece si apa dura iti pot afecta pielea atunci cand calatoresti. Nu uita de SPF (da, chiar daca este toamna!). Daca calatoresti intr-un oras unde deja ninge, nu uita sa iti iei crema hidratanta la tine.

Ai bagaje limitate? Iti recomandam setul pentru calatorie de ingrijire My beauty essentials de la Nuxe sau setul Multi-Intensif de la Clarins.

Asadar, acestea sunt sfaturile noastre de toamna pentru ingrijirea pielii, pentru a ajuta la repararea pielii de dupa vara si pentru a calma pielea și sa se simta hidratata si pregatita pentru iarna!

Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 1-4 zile lucratoare Retur Retur produse Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur