Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Patru idei simple de makeup pentru Halloween 2020

Anul 2020 este cu totul atipic, si iti recomandam sa respecti restrictiile si sfaturile impuse. Cu toate acestea, chiar daca stam in casa, asta nu inseamna ca nu trebuie sa ne distram sau sa ne simtim bine.

Astfel venim in intampinarea ta cu idei simple si amuzante de makeup, sa te distrezi acasa alaturi de persoana iubita, familia sau daca vrei sa faci cateva poze cute de Insta de Halloween.

Makeup Halloween Clovn

makeup clovn

Cu toate ca rolul clovnilor este strict de a amuza, de-a lungul timpului oamenii au manifestat fobie cate acestia. Probabil nici filmul IT nu a ajutat prea mult :) Pentru acest look vei avea nevoie de urmatoarele produse produse:

Makeup Halloween Jigsaw

makeup jigsaw

Jigsaw a fost un film horror de mari proportii. Acest look e super usor de realizat si nici nu este atat de terifiant precum personajul original. Pentru a realiza acest makeup, vei avea nevoie de urmatoarele produse:

Makeup Halloween Harley Quinn

makeup harley quinn

Daca te simti nebunatica si indrazneata, iti propunem acest personaj iconic. Pentru acest look ai nevoie doar de cateva produse:

Makeup Halloween Pisica

makeup pisica

Probabil cel mai simpatic look de pe lista, si cel mai simplu. Cu acest look nu ai cum sa dai gres, si sigur il vei realiza rapid. In plus, ai nevoie de doar 4 produse de makeup:

Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 1-4 zile lucratoare Retur Retur produse Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur