Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Cum sa iti alegi noul parfum in functie de ce stii ca iubesti deja

Cum sa iti alegi noul parfum in functie de ce stii ca iubesti deja

Parfumuri potrivite acestui sezon si cum sa iti alegi in functie de ce stii ca iubesti deja

Sa iti gasesti un parfum preferat e dificil in aceasta perioada. Este indicat sa evitam locurile agomerate, si este greu sa testezi diferite parfumuri cu masca pe fata, plus ca nu este indicat sa atingi un obiect luat in mana de multi altii inaintea ta.

Stim ca iubesti parfumurile, si noi le iubim, si cand citesti despre parfumuri noi este aproape imposibil sa stii daca iti va placea sau nu. Poti sa citesti recenzii, insa este un foarte subiectiv si totul se rezuma in fond si la urma urmei la gusturi, prin urmare comandarea parfumurilor online poate fi confuza.

Apoi, este elementul emotional al parfumurilor. O nota speciala poate evoca amintiri fericite pentru o persoana si poate fi complet dezolanta pentru o alta persoana. Găsirea parfumului tau perfect este o experienta complet personala si unica- una care poate fi greu de navigat, mai ales atunci cand faci cumparaturi online.

Mai jos este un rezumat al celor mai bune parfumuri de toamna, in speranța ca iti va face procesul de alegere mai usor. Am clasificat chiar parfumurile după asemanarile lor cu alte parfumuri cu care s-ar putea să fiți deja familiarizați.

Daca iti place…

Apa de parfum Dior Miss Dior

Acest parfum dulce se remarca prin note citrice de lamaie si mandarină, dar ramane pe pielea ta cu o baza de paciuli si trandafir.

Vei iubi…

Apa de parfum Jo Malone Honeysuckle & Davana

Acesta este un parfum floral proaspat, verde, care dupa ce se usuca lasa un parfum delicat de trandafir si mosc pe piele.

Daca iti place…

Apa de parfum Narciso Rodriguez Narciso Poudrée

Acest parfum pudrat, moscat este cald, senzual si catifelat, cu note de trandafir si iasomie.

Vei iubi…

Apa de parfum Guerlain Mon Guerlain Florale

Puțin mai floral decat originalul, Mon Guerlain Florale are o baza calda dintr-un amestec de lavanda, lemn de santal, iris si vanilie.

Daca iti place…

Apa de parfum Chanel Coco Mademoiselle

Cu note de citrice si un miros paciuli, vanilie si trandafir, Coco Mademoiselle este unul dintre cele mai populare parfumuri.

Vei iubi…

Apa de parfum Dior Joy Intense

Cu o aroma la fel de minunata precum Coco Mademoiselle, Dior Joy Intense iti va lasa un parfum lemnos, pudrat, cu o notă de mosc.

Daca iti place…

Apa de parfum Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge

Creat cu iasomie si chihlimbar acest parfum unic are o dulceata asemanatoare caramelului, care dureaza un timp indelungat pe pielea ta.

Vei iubi…

Apa de parfum Xerjoff Zanzibar

Lemnul de santal catifelat și vanilia conferă acestui parfum o dulceață care nu este inecacioasa. Este perfect pentru persoanele care doresc un parfum care persistă.

Daca iti place…

Apa de parfum Creed Royal Mayfair

Floral si fructat, Royal Mayfair se deschide cu o aroma aparte, dar iti lasa pielea invaluita intr-un amestec cald de trandafir cremos și pin.

Vei iubi…

Apa de parfum Reminiscence Tonka

Floral si aromat, Tonka se deschide cu o explozie de vanilie, in timp ce boabele de tonka dulci apar dupa cateva minute.

Daca iti place…

Apa de parfum Chanel Gabrielle Essence

Elegant si clasic, Gabrielle este un buchet de citrice, flori albe si ylang-ylang.

Vei iubi…

Apa de parfum Cartier Carat

Se asorteaza perfect cu Gabrielle cu notele sale de top stralucitoare, Carat isi arata notele de mosc dupa ce se usuca pe piele.

Daca iti place…

Apa de parfum Yves Saint Laurent Black Opium

Iconicul parfum "rock 'n' roll" de la YSL combina cafeaua, vanilia si iasomia pentru un parfum confortabil si cald.

Vei iubi…

Apa de parfum Givenchy L'Interdit

Creat pentru muza lui Givenchy, Audrey Hepburn, L'Interdit este floral si lemnos, cu o dulceata la fel de captivantă precum parfum de la YSL.

Daca iti place…

Apa de parfum Giorgio Armani Si Passione

Acesta este un parfum floral, fructat, cu frezie si trandafir, si este delicat, dulce si elegant.

Vei iubi…

Apa de parfum Bulgari Goldea the Roman Night Absolute

Cald si senzual, acest parfum are note de vanilie, iasomie dulce si mosc negru. Acesta este un parfum care creeaza dependenta, perfect pentru noptile mai intunecate.

Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 1-4 zile lucratoare Retur Retur produse Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur