Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Lumanari parfumate de lux Jo Malone

Lumanari parfumate de lux Jo Malone

Caldura oferita de lumina lumanarilor ofera o ambianta minunata, care pur si simplu nu poate fi reprodusa de orice altceva. Atunci cand aprinzi cateva lumanari plasate cu atentie in casa ta, acestea sunt de mare efect si au puterea de a crea o atmosfera confortabila si intima. Atunci cand ai cate o lumanare pe ici-colo in camera ta, acestea vor crea o ambienta intima si primitoare.

Lumanarile sunt apreciate la nivel international pentru proprietatile lor care ofera liniste, au putere de vindecare spirituala si sunt adesea folosite de terapeuti, cum ar fi terapeutii de masaj, pentru a crea o ambianta linistita in camerele lor de terapie.

Cu o piata atat de variata, Jo Malone a reusit sa creeze arta si magie si sa se diferentieze in lumea minunata a lumanarilor. Crearea unei lumanari Jo Malone este o munca indelungata, care necesita cea mai mare grija si rabdare. Tehnologie moderna a fost ignorata in favoarea unei abordari realizate manual pentru a se asigura ca fiecare lumanare Jo Malone este la fel de speciala. Si, prin lucrare manuala, intelegem literalmente ca fiecare lumanare parcurge un lung proces si trece prin mainile a 16 mesteri.

Abordarea Jo Malone pentru fabricarea lumanarilor este la rand de stiinta si arta. Desigur, exista modalitati mai usoare de a face acest lucru, dar ar trebui sa stiti pana acum ca Jo Malone nu crede in lucruri facute pe repede inainte. Lumanarile Jo Malone sunt examinate cu atentie pentru a se asigura ca emit un parfum neasteptat, atemporal, pentru care Jo Malone este renumit. Fiecare lumanare este unica si a parcurs acelasi proces riguros de dezvoltare a parfumului ca si ravnitele lor colonii.

Lumanarile parfumate Jo Malone se regasesc intr-o multitudine de arome, imbracate intr-un design luxuriant si minimalist ce se vor potrivi in orice incapere. Cu o varietate de arome inedite, lumanarile Jo Malone iti ofera o ambianta placuta si o nota sofisticata. Lumanarile Jo Malone iti vor improspata aerul din casa si iti vor oferi liniste si calm pentru a te putea relaxa. Vei putea avea parte de o escapada din realitatea de zi cu zi cu o simpla aprindere de lumanare.

Fiecare aroma si combinatie de arome ofera un beneficiu terapeutic pentru minte si suflet. Studii recente au descoperit ca, compusii din busuioc au proprietati puternice antioxidante, anticancerigene, antivirale si antimicrobiene. De asemenea, se stie ca citricele energizeaza mintea si corpul. Lemnul de santal relaxeaza si are proprietati senzuale, perfect pentru o seara placuta cu partenerul iubit.

Bergamota este un fruct citric de marimea unei portocale care este utilizat in aromoterapie, pentru tratarea depresiei si ca ajutor digestiv. Patchouli este un parfum care ajuta la ameliorarea fricii si anxietatii. De asemenea amelioreaza stresul si tensiunea si este foarte calmant.

Indiferent de nevoia pe care o ai, sau daca pur si simplu iti doresti sa fi invaluita zi de zi de arome luxuriante, o lumanare Jo Malone este perfecta si iti va aduce luxul in casa ta fara efort.

Produse recomandate
-10%
Myrrh & Tonka, Unisex, Scent Surround Diffuser, 165 ml 690251075164 Myrrh & Tonka, Unisex, Scent Surround Diffuser, 165 ml 690251075164
Livrare gratuita

Jo Malone Myrrh & Tonka, Unisex, Scent Surround Diffuser, 165 ml

(0)  525 lei  472.5 lei Salvezi 52.5 Lei
-10%
Lime Basil & Mandarin, Lumanare Parfumata, 2.5 kg 690251027200 Lime Basil & Mandarin, Lumanare Parfumata, 2.5 kg 690251027200
Livrare gratuita

Jo Malone Lime Basil & Mandarin, Lumanare Parfumata, 2.5 kg

(0)  2035 lei  1831.5 lei Salvezi 203.5 Lei
Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 1-4 zile lucratoare Retur Retur produse Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur