Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Ingrijirea ochilor

Ingrijirea ochilor

Cu totii ne dorim sa ne mentinem tineretea. Semnele imbatranirii nu sunt un lucru pe care ni-l dorim. Majoritatea depunem mult efort in a dori sa ramanem tineri pentru cat mai mult timp posibil. Zona ochilor este prima parte a fetei tale care prezinta semne de imbatranire, inainte de zona buzelor sau a pometilor. Din pacate, la femei pot incepe sa se observe linii fine si riduri incepand cu varsta de treizeci de ani.

Pielea din jurul ochilor este foarte delicata si ii lipsesc glandele sebacee. Este o zona sensibila si predispusa la uscare. Pleoapele au cea mai subtire piele de pe intregul corp. De asemenea, datorita miscarii constante a muschilor cu expresii faciale, aceasta piele se intinde si incepe sa prezinte linii si riduri mult mai devreme decat in orice alta zona.

De ce ai nevoie de o crema de ochi?

Pentru unii, utilizarea unei creme de ochi poate parea un pas inutil in rutina de ingrijire a pielii. Ai putea avea impresia ca o crema pentru ochi nu este foarte diferita de cremele de hidratare ce sunt folosite pe restul fetei. Utilizarea unei creme hidratante poate parea suficienta pentru a impiedica zona de ochi de a se rida; cu toate acestea, cremele de ochi au unele beneficii care le pun in valoare.

Daca citesti eticheta din spate a recipientului, probabil avertizeaza utilizatorii sa evite zona ochilor, deoarece acestea pot contine substante chimice care sunt daunatoare pentru pielea sensibila, si multe contin parfumuri si conservanti ce pot irita ochii. Cremele pentru ochi sunt formulate special pentru a fi utilizate in zona ochilor, ceea ce le face mai sigure si mai benefice. De obicei, consistenta unei creme de ochi difera de cea a unui hidratant normal pentru fata.

Cremele pentru ochi au ingrediente mai puternice si functioneaza mai bine decat o crema hidratanta. Acestea sunt, de asemenea, formulate pentru a reduce umflarea ochilor si cearcanelor, in timp ce cremele hidratante sunt formulate pentru intreaga fata si, prin urmare, sunt mai putin specializate.

Beneficiile utilizarii unei creme de ochi

Exista un numar mare de factori care contribuie la imbatranirea pielii tale. Genetica, de exemplu, poate determina daca sunteti suficient de norocosi sa aveti riduri minime sau, din contra. Indiferent de factorii interni sau externi care pot afecta pielea din jurul ochilor, cremele de ochi hidratante ar putea ajuta la intarzierea semnelor imbatranirii.

Pe masura ce pielea ta imbatraneste, tinde sa devina mai uscata, deoarece glandele sebacee incep sa produca mai putin sebum sau ulei. Utilizarea unei creme de ochi cu ingrediente hidratante poate ajuta la prevenirea ridarii ochilor. In plus, deoarece pielea uscata poate determina aparitia mai proeminenta a liniilor fine, ingredientele din crema de ochi vor umple spatiile dintre celulele pielii si vor ajuta la reducerea aspectului ridurilor pe piele.

Razele ultraviolete cauzate de expunerea la soare sunt cele mai mari amenintari ale pielii tale, de aceea protectia solara te va ajuta cel mai mult. Alegerea unei creme de ochi care include o protectie solara cu un SPF de cel puțin 15 va ajuta la protejarea pielii de razele UV daunatoare.

Importanta utilizarii cremelor si serurilor pentru ochi

In ceea ce priveste factorii de risc si folosirea cremelor pentru ochi, nu uita ca pielea din jurul ochilor este foarte delicata, asa ca ar trebui sa eviti utilizarea ingredientelor dure sau iritante. Ai intotdeauna grija sa citesti lista de ingrediente, și sa verifici compozitia pentru a depista substante chimice la care ai alergie. Asigura-te ca te documentezi si gasesti cel mai bun produs pentru tine si pentru ochii tai.

De la ce varsta ar trebui sa incepi sa folosesti o crema pentru ochi?

Nu exista o varsta fixa la care ar trebui sa incepi sa folosesti o crema pentru ochi, si este mai bine sa previi decat sa tratezi. Asadar, majoritatea sugereaza sa incepi sa folosesti o crema pentru ochi de la varsta de 20 de ani. Daca astepti pana treizeci de ani, este posibil sa fie un pic prea tarziu. Probabil deja observi linii fine si riduri in jurul ochilor. Deci, o idee buna ar fi sa incepi devreme.

Cum alegi o crema de ochi

Piata este plina de creme de ochi si companii care sustin ca vor inversa toate semnele de imbatranire din jurul ochilor. Cu toate acestea, trebuie sa fi precaut atunci cand achizitionezi o crema de ochi. Este dovedit ca functioneaza, dar numai daca cumperi un produs care contine ingrediente eficiente.

Ia in considerare tipul tau de ten si alege un produs care va oferi beneficii maxime pentru tine. Crema pe care o alegi va trebui, de asemenea, sa nu ofere iritatii si inflamatii. Evita produsele cu parfumuri sintetice, deoarece acestea pot cauza iritatii.

Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 1-4 zile lucratoare Retur Retur produse Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur