Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Produse profesionale pentru unghii OPI

Produse profesionale pentru unghii OPI

OPI este un brand de renume in lumea saloanelor, produsele lor fiind utilizate in intreaga lume datorita calitatii ridicate.

Cu o gama larga de produse, de la lacuri de unghii, lacuri semipermanente, pana la produse de ingrijire a mainilor si unghiilor, nu este de mirare ca majoritatea saloanelor, si nu nu mai, opteaza pentru produsele OPI. 

Ofera o gama larga de culori, peste 300 nuante diferite. Lacurile de unghii OPI sunt atat de diversificate, deoarece iei doresc sa satisfaca gusturile si stilurile tuturor. Oamenii iubesc sa isi exprime personalitatea, iar printr-o culoare a unghilor potrivita este un mod perfect. Nuantele variaza de la culori formale, potrivite pentru evenimente sau pentru birou, pana la culori vii perfecte pentru cei indrazneti sau pentru vacante.

Pentru profesionisti, OPI ofera gama completa de la inceput pana la sfarsit pentru a realiza o manichiura si o pedichiura perfecta, atat clasica, cat si semipermanenta. OPI nu inseamna doar lacuri frumos colorate, inseamna si ustensile profesionale menite sa creeze cele mai frumoase manichiuri. Pensule de aplicare, lampi, produse de dezinfectat, solutii de indepartat oja, toate aceste produse OPI sunt menite sa ajute profesionistii din domeniu.

Din fericire produsele OPI pot fi folosite si acasa de cei care prefera sa isi ingrijeasca unghiile din confortul casei lor. Produsele de ingrijire si curatare a unghiilor sunt egonomice si usor de folosit. Paleta variata de culori te va ajuta sa iti exprimi stilul, iar cremele de ingrijire a mainilor si picioarelor te vor ajuta sa te bucuri de o piele fina si de un rasfat ca la salon.

Cu un lac de unghii OPI vei avea intotdeauna o manichiura ingrijita, frumoasa si cu un aspect curat. Indiferent de sezon, ocazie sau destinatie de vacanta, vei avea acest aspect pregatit. Nauntele diversificate iti vor colora ziua, si se vor asorta perfect cu stilul tau unic.

Dar pe langa faptul ca lacurile clasice OPI se regasesc intr-o paleta variata de culori, oamenii si profesionistii de pretutindeni mai au un motiv pentru care prefera aceste produse in detrimentul altora. Sunt extrem de usor de aplicat, sunt foarte rezistente in timp si prin urmare manichiura si pedichiura rezista pentru mai mult timp. Culoarea este puternica inca de la prima aplicare, nu sunt necesare aplicari multiple si repetate, 2 straturi fiind suficiente. Astfel nu vei avea unghiile incarcate, cu un aspect greu. In plus, lacul de unghii OPI nu se va consuma atat de repede.

Produsele pentru unghii OPI sunt perfecte pentru a avea maini ingrijite, manichiura eleganta si pedichiura aranjata

Produse recomandate
Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 1-4 zile lucratoare Retur Retur produse Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur