Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Vopseaua de par Milk Shake

Vopseaua de par Milk Shake

O vopsea de par Milk Shake nu are ca singur scop doar sa coloreze parul. Vopseaua de par Milk Shake ingrijeste parul, ii confera stralucire si protectie. Din acest motiv produsele de par Milk Shake sunt alese atat de profesionisti pentru a le utiliza in saloane, cat si de oamenii care doresc sa isi vopseasca parul acasa, cu rezultate similare celor de la salon. 

Produsele de par Milk Shake sunt profesionale si ofera o gama completa pentru a veni in ajutorul oricarei probleme. Milk Shake ofera produse de par variate, de la cele de baza precum sampon si balsam, pana la cele ma complexe cure de tratament pentru ingrijirea parului. In materie de vopsele, ofera o paleta larga de variante pentru cei care doresc o improspatare a culorii, schimbare de look permanenta sau temporara. 

Milk Shake ofera nu doar vopsele permanente, ci si balsam colorant in nuante variate, de la cele mai clasice culori, pana la cele mai indraznete. 

Noua formula avansata a vopselelor permanente Milk Shake contine complexul inovator de aminoacizi: o alegere constienta pentru a asigura un produs de inalta calitate si performanta sa eficienta asupra parului, fara niciun compromis.

Astfel aceasta formula este pe baza de hidratare, stilizare si de protectie pentru pastrarea integritatii parului, hidrateaza tulpina, protejeaza pielea si parul in timpul procesului de colorare.

Pigmenti de inalta calitate, puritate ridicata, stabili, concentrati pentru rezultate excelente: asigura intensitatea si frumusetea nuantelor, garanteaza o acoperire perfecta a parului gri si combinatii nelimitate pentru rezultate infinite. Vopseaua este formulata cu noul concept de echilibrare care permite realizarea unor culori mai vibrante si nuante mai intense. Aceasta echilibrarea evita reactiile nedorite dintre pigmenti prin prevenirea formarii nedorite de molecule, crescand astfel durata culorii. Formula fara SLES, filtru UV protector, formula fara parabeni si cu un parfum placut de miere.

Vopseaua de par Milk Shake este iubita de oameni deoarece este usor de utilizat, ingrijeste si protejeaza parul, nu il deterioreaza deoarece este realizata din ingrediente naturale, culoarea persista o perioada indelungata, iar stralucirea este mentinuta pentru mai mult timp, chiar si dupa spalari repetate. Datorita gamei foarte mari de produse, vopseaua de par Milk Shake este mentinuta vitalizata pentru un timp indelungat atunci cand sunt folosite produsele complementare de ingrijire a parului. Pentru parul blond este recomandata folosirea samponului si balsamului pentru par blond, pentru a preveni ingalbenirea acestuia si pentru a accentua nuanta rece a blondului, mult ravnit in randul clientilor. 

Vopseaua de par Milk Shake este preferata de saloane deoarece culoare rezultata este similara cu cea prezentata, are o acoperire foarte buna, inclusiv pe parul carunt. Textura vopselei ofera o acoperire rapida si completa cu o cantitate potrivita de produs, fara a utiliza vopsea in exces. De asemenea se aplica usor, fara prea multe batai de cap. Tot din acest motiv sunt alese vopselele de par Milk Shake de catre oameni pentru a se vopsi acasa: nu este necesar sa folosesti produs in exces, se aplica usor si rapid, iar rezultatele sunt ca la salon. Parul este stralucitor, catifelat si frumos colorat!

Produse recomandate
Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 1-4 zile lucratoare Retur Retur produse Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur