Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Ingrijirea parului pe timp de iarna

Ingrijirea parului pe timp de iarna

Pe timpul rece cel mai benefic lucru pe care il poti face pentru parul tau este sa nu il suprasoliciti prin decolorare, trebuie evitate coafurile pe baza de ustensile ce utilizeaza caldura excesiva si de asemenea nici produsele de styling nu ar trebui folosite in exces.

Vremea rece poate fi foarte dura pentru par. Transforma firele de par rezistente in unele fragile, facandu-le mai predispuse la rupere si varfuri despicate. In plus, piere stralucirea naturala si culoarea se estompeze. Iti prezentam mai jos cateva sfaturi cum poti sa eviti sa ai iarna aceasta zile de bad hair

1. Mai putina caldura: tindem sa folosim aparate incalzite mai des in timpul iernii, precum uscator de par, placa de intins parul sau ondulator, ceea ce nu este grozav pentru par. Incearca sa iti usuci cat de mult poti parul cu un prosop, astfel incat sa eviti utilizarea intensiva a uscatorului de par, si cauta variante alternative pentru indreptarea acestuia sau pentru bucle. Spre exemplu, daca iti doresti bucle jucause, iti poti impleti parul in cateva cozi dupa spalare, si sa il usuci usor si sa dormi cu parul prins. Dimineata te vei trezi cu bucle lejere.

2. Spala-te mai rar pe par: iarna este un moment minunat pentru a-ti antrena parul sa reziste mai mult timp intre spalari. Foloseste palarii si accesorii de par pentru a depasi aceste limite. Vei fi foarte incantata sa observi ca parul se adapteaza acestui ritm de spalare, si va incepe sa se ingrase mai rar.

3. Proteja-ti parul cu uleiuri naturale: adauga putin ulei hidratant in balsamul tau preferat, cum ar fi uleiul de masline sau de jojoba, pentru a obtine acel plus de impuls. Utilizeaza cateva picaturi de ulei pe varfuri in fiecare zi pentru a le impiedica sa se despice. Freaca o cantitate mica pe palme si netezeste scalpul pentru a elimina energia statica si pentru a nu mai avea parul electrizat.

4. Utilizeaza o masca hidratanta saptamanal: o masca este un tratament de hidratare prelungit care blocheaza in par hidratarea si confera parului o stralucire neteda. Pe langa produsele disponibile in comert, poti adauga in rutina ta de ingrijire o masca home made. Poti face cu usurinta o masca acasa, folosind ingrediente din camara ta. Cele mai iubite ingrediente naturale sunt: mierea, uleiul de masline, ouale, avocado si uleiul de cocos.

5. Poarta o palarie: Protejeaza-ti parul de frig acoperindu-te cand iesi din casa. O sugestie este sa iti captusesti palaria de lana, bumbac sau din tricot cu o esarfa veche de matase sau satin pentru a reduce varfurile despicate. Sau ai putea sa-ti infasori parul intr-o esarfa inainte de a-ti pune o palarie. Astfel vei fi sigura ca parul nu se va electriza si nici nu vei avea varfuri despicate.

6. Usuca-ti bine parul: nu iesi niciodata din casa cu parul ud. Aerul rece face parul umed mai predispus la rupere si, de asemenea, face culoarea sa se estompeze mai repede. Ia-ti timp sa il usuci complet inainte de a iesi afara pe usa.

7. Utilizeaza toate metodele de hidratare disponibile: bea multa apa si foloseste un umidificator in camera ta pentru a combate uscaciunea care vine o data cu incalzirea casei de pe timpul iernii. Nu iti face griji, nu va crea genul de umiditate care iti face parul electrizat, ci mai degraba o senzatie moale si hidratata.

Ingrijirea parului este esentiala pe tot parcursul anului, insa este important iarna sa ne luam masuri in plus de precautie deoarece mediul rece favorizeaza ruperea parului si despicarea varfurilor.

Produse recomandate
Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 1-4 zile lucratoare Retur Retur produse Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur