Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Cum sa alegi mascara in functie de tipul de gene

Cum sa alegi mascara in functie de tipul de gene

Nu toate genele sunt la fel - si din fericire nici mascarele nu sunt. Folosirea periutei si a formulei potrivite pentru tipul tau de gene este exact ca atunci cand gasesti fondul de ten potrivit pentru pielea ta sau produse de ingrijire a parului care sunt compatibile cu parul tau: face toata diferenta intre un produs bun si unul mediocru.

Este important sa te uiti in oglinda si sa fi sincera, ce observi? In functie de concluzia trasa, acum iti poti alege o mascara perfecta genelor tale, care iti vor defini forma ochilor precum iti doresti.

Gene lungi

Alege o formula cu efect de curbare si o perie pentru a va imbunatati lungimea naturala adaugand un pic de ridicare si curbare pentru a deschide ochiul. Pe masura ce folosesti mascara, aplicati produsul pe gene in lateral, astfel vei crea un look de „ ochi de pisica”, fara a mai apela la tusul de ochi. Insista cu mascara pe genele exterioare, tragand in sus si in exterior pentru acest aspect de felina.

Gene scurte si subtiri

Pentru astfel de gene alege o periuta subtire dar cu par dens, astfel vei putea acoperi cu mascara fiecare gena. Alege o mascara cu o perie de par si nu plastic, care sa iti permita extinderea si acoperirea uniforma a genelor de la radacina pana la varf pentru lungime si definire.

Gene drepte care nu se curbeaza

In acest caz, folosirea unui ondulator de gene este o necesitate! Apoi, acopera genele cu o mascara cu o formula de curbare si periati ruland periuta in timp ce aplici mascara. Chiar inainte ca mascara sa fie complet uscata, foloseste degetele pentru a impinge genele pentru o curbare de lunga durata, care rezista pe tot parcursul zilei.

Gene scurte la un capat al pleoapei si mai lungi la celalalt

Lungimea genelor neregulate poate fi adesea rezultatul deteriorarii cauzate de extensiile genelor sau intreruperea utilizarii serurilor pentru gene, asa ca alege o formula cu o multitudine de ingrediente organice si naturale, care ajuta la promovarea cresterii. si foloseste o perie mai mare cu un capat conic pentru a stiliza genele pentru a masca orice crestere inegala.

Produse recomandate
Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 1-4 zile lucratoare Retur Retur produse Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur