Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Cum sa alegi parfumul pentru nunta

Cum sa alegi parfumul pentru nunta

Daca esti o viitoare mireasa, cu siguranta te gandesti si planifici absolut totul pana la ultimul detaliu. Toate femeile viseaza la o nunta ca in povesti, iar secretul consta in micile detalii. Iar frumusetea acestor evenimente consta in faptul ca se pot imortaliza, retraind si revizitand acele momente ani si ani la rand. Una din traditiile cele mai frecvente, reprezinta pregatirea miresei in ziua nuntii. Tot ce poarta mireasa in ziua respectiva sunt obiecte atent alese, de la pantofi si bijuterii, pana la parfumul purtat. Rochia este acea rochie care ti-a adus lacrimi in ochi, pantofii sunt cei de printesa superbi care iti vin perfect pe picior, bijuteriile sunt fine si elegante, iar parfumul pe care il vei purta va fi cel ce iti va aduce aminte toata viata de frumosul eveniment.

Am realizat o lista cu cele mai iubite parfumuri de catre mirese pentru ziua nuntii, din care te poti inspira in functie de preferinte, dar si bugetul pe care esti dispusa sa il aloci.

1. Versace Bright Crystal

Acest parfum fin, floral, este alegerea perfecta pentru un parfum de nunta de zi. Este un amestec de flori populare precum bujor si magnolie, cu o aroma subtila de citrice din fructul japonez yuzu.

2. Marc Jacobs Daisy

Daca ai putea simti aroma unei zile insorite, fix asa ar mirosi. Cu Daisy vei avea o parte de o aroma proaspata, jucausa si inocenta, fiind unul dintre cele mai populare parfumuri de nunta. Asadar, daca vei avea o nunta nenformala, dar de bun gust, un puf din parfumul Daisy va fi perfect pentru tine.

3. Dior Miss Dior

Pe cealalta parte a spectrului este acest parfum cochet de la Dior. Numit in mod corect Miss Dior, este un parfum tineresc, iradiat de fericire, care te va incanta pe tot parcursul zilei. Notele citrice din portocale si mandarine se combina cu parfumul dulce si floral al crinului, si astfel se creaza unul dintre parfumurile clasice de nunta pe care sigur il vei iubi in anii urmatori.

4. Tiffany & Co Eau de Parfum

Se spune ca Tiffany & Company si-au propus sa creeze un parfum care miroase exact ca aspectul diamantelor, si sincer au reusit. Si din moment ce nuntile si diamantele merg mana in mana, acest parfum uimitor este unul dintre cele mai inspirate parfumuri de nunta. Este un amestec imbatator de mandarina, bergamota si lamaie cu nuante de paciuli. Daca esti mireasa clasica in rochia uimitoare de bal, nu ne putem gandi la un parfum de nunta mai bun pentru tine decat parfumul semnat de Tiffany.

5. Jo Malone Peony and Blush Suede

Parfumul Jo Malone este o alta alegere iconica printre mirese si, indiferent de ce parfum folosesti in mod curent, stim ca vrei sa ai o aroma divina in ziua cea mare. Peony and Blush Suede Cologne de la Jo Malone este delicat si luxos, tocmai potrivit pentru o nunta!

6. Chloe Eau de Parfum

Un alt parfum cu adevarat iconic, de la sticla draguta pana la aroma sa dulce de bujor, petale de trandafir si magnolie, parfumul Chloe Eau de Parfum se potriveste perfect pentru o mireasa.

7. Narciso Rodriguez Eau de Parfum

O sticla draguta cu un aspect modern, minimalist, Narciso Rodriguez Eau de Parfum este un parfum cu o baza de mosc si accente de trandafir, piersica si chihlimbar. Este o combinatie absolut superba!

8. Dolce & Gabbana Light Blue

Orice mireasa care a purtat Dolce & Gabbana Light Blue in ziua nuntii iti va spune ca s-a bucurat de o aroma proaspata, de vara. Este cu siguranta un de parfum de purtat in cazul in care nu doresti un parfum de nunta prea puternic sau greu.

9. Yves Saint Laurent Black Opium Intense

Un parfum cu o semnatura atat de unica, incat primeste mereu complimente, parfumul Yves Saint Laurent Black Opium rezista ore intregi, facandu-l o alegere perfecta pentru un parfum din ziua nuntii.

Aceasta este selectia noastra de produse, speram sa iti alegi cu usurinta parfumul preferat pentru ziua cea mare!

Produse recomandate
-15%
Bright Crystal, Femei, Apa de toaleta, 50 ml 8011003993819 Bright Crystal, Femei, Apa de toaleta, 50 ml 8011003993819

Versace Bright Crystal, Femei, Apa de toaleta, 50 ml

(0)  275 lei  233.75 lei Salvezi 41.25 Lei
-20%
Daisy Love, Femei, Lotiune de corp, 150 ml 3614225476693

Marc Jacobs Daisy Love, Femei, Lotiune de corp, 150 ml

(0)  131 lei  104.8 lei Salvezi 26.2 Lei
-15%
Miss Dior, Femei, Apa de parfum, 50 ml 3348901300056 Miss Dior, Femei, Apa de parfum, 50 ml 3348901300056
Livrare gratuita

Christian Dior Miss Dior, Femei, Apa de parfum, 50 ml

(0)  545 lei  463.25 lei Salvezi 81.75 Lei
Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 1-4 zile lucratoare Retur Retur produse Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur