Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Produse esentiale vara aceasta

Produse esentiale vara aceasta

Sezonul de vara a inceput, iar cu totii ne dorim o bine meritata vacanta! Stim ca te pregatesti intens pentru concediu, asadar am realizat o lista cu produse de nelipsit vara aceasta.

Crema cu factor de protectie

Un produs de ingrijire esential indiferent de anotimp, în special vara, este o crema cu factor de protecția. Noi iti recomandam crema cu protectie solara pentru ten Milk Shake Sun & More SPF 50+ sau crema cu protectie solara Lancaster Sun Beauty Velvet Touch SPF 30. Ambele sunt eficiente, usor de aplicat, se absorb rapid in piele, si iti lasa tenul matasos si protejat pentru un timp indelungat.

Lotiune autobronzanta

Solutia ideala pentru un bronz perfect tot anul, fara arsuri solare, este un autobronzant bun! Un autobronzant ofera o stralucire aurie, intr-un timp foarte scurt. Noi iti recomandam autobronzantul Collistar Body Legs Magic Drops sau autobronzantul de la Clarins Self Tanning Instant Gel. Aceste produse sunt foarte usor de aplicat, au o aroma minunata si sunt hidratante. In doar cativa pasi poti obtine un bronz natural auriu superb.

Crema BB & CC

Iti recomandam pe timpul verii sa inlocuiesti fondul de ten cu ceva mai usor pentru utilizarea zilnica, cum ar fi o crema BB sau CC. De asemenea, cele cu SPF sunt cele mai facile deoarece asa ai eliminat un produs de aplicat pe ten. Noi iti recomandam crema BB The Balm Balm Shelter Tinted Moisturizer SPF 18, Double Wear Cushion BB All Day Wear SPF 50 sau crema CC Moisture Surge de la Clinique. Toate aceste produse au o acoperire usoara, ofera un aspect plăcut tenului si il va hidrata si proteja.

Arome proaspete

Lasa-te invaluita in splendoarea verii cu un parfum jucaus si proaspat. Parfumurile noastre preferate pentru femei vara aceasta sunt: apa de parfum Twilly D`Hermes Eau Poivree de la Hermes, apa de parfum La Vie Este Belle Intensement de la Lancome si apa de parfum Aqua Celestia Forte de la Maison Francis Kurkdjian. Pentru barbati iubim aceste parfumuri: apa de toaleta L`Homme Water Splash de la Prada, apa de parfum Code Absolu de la Armani si apa de toaleta Light Blue de la Dolce & Gabbana.

Geanta de calatorii

Bineinteles daca vei pleca in concediu, ai nevoie de gentile de calatorii adecvate. Pentru plecari de weekend, scurte, iti recomandam o geanta weekender Dan de la Guess, disponibila intr-o varietate de culori. In cazul in care ai nevoie sa ai la tine laptopul sau iPadul, iti recomandam de asemenea un rucsac Piquadro pentru laptop de piele cu amortizare impotriva socurilor. Pentru un conceidu lung iti recomandam un troler de piele pentru cabina de avion Piquadro cu compartiment pentru laptop si iPad, cu amortizare impotriva socurilor.

Ochelari de soare

Indiferent de anotimp, daca soarele este puternic si simți un disconfort, este bine sa porți ochelari de soare. Fie ca ai iesit la o plimbare la pranz primvara, sau esti la ski iarna, ochelarii de soare sunt de nelipsit din punctul nostru de vedere. De aceea este o idee inspirata sa investesti intr-o pereche calatitativa, de care te vei bucura mult timp. Acestia iti vor proteja ochii de soare si razele daunatoare UV si te vor ajuta sa ai o vedere mai buna. Noi iti recomandam ochelarii de soare de la Givenchy, Celine sau Yves Saint Laurent, nu vei trece neobservat atunci cand ii porti!

Produse recomandate
-20%
Ochelari de soare Givenchy, Model GV 7020/F/S 807 762753823465 Ochelari de soare Givenchy, Model GV 7020/F/S 807 762753823465
Livrare gratuita

Givenchy Ochelari de soare Givenchy, Model GV 7020/F/S 807

(0)  745 lei  596 lei Salvezi 149 Lei
-15%
Geanta de laptop Guess, Model Scala, Negru 7621097658122 Geanta de laptop Guess, Model Scala, Negru 7621097658122
Livrare gratuita

Guess Geanta de laptop Guess, Model Scala, Negru

(3)  649 lei  551.65 lei Salvezi 97.35 Lei
Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 1-4 zile lucratoare Retur Retur produse Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur