Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Ingrijirea tenului ar trebui sa fie rutina ta cea mai importanta

Ingrijirea tenului ar trebui sa fie rutina ta cea mai importanta

Exista multe rutine si obiceiuri care ne alcatuiesc viata de zi cu zi. De la ascultarea stirilor si a bea o cafea inainte de a iesi pe usa, mersul la sala de cateva ori pe saptamana, pana la cum te relaxezi seara. Acestea sunt rutine diferite pe care le avem si care ne ajuta sa trecem prin viata de zi cu zi.

Cu toate acestea, exista un obicei care este usor de neglijat si este probabil cel mai important, mai ales daca te confunti cu probleme ale tenului.

Ingrijirea tenului, o rutina importanta

Rutina ta de ingrijire a tenului este foarte usor de uitat sau neglijat, atunci cand viata devine stresanta sau ocupata.

Cand te pregatesti sa te culci si esti obosit, poate fi usor sa te gandesti: „O sa-mi spal fata cu apa si ma voi ocupa maine de ingrijire”, in loc sa oferi tenului o demachiere temeinica si o crema de hidratare. Cand te grabesti sa pleci spre munca dimineata, de asemenea poate fi la indemana sa oferi tenului o ingrijire minima si gata, in loc sa folosesti un SPF pentru prevenirea petelor si imbatranirii tenului prematur.

Daca spre exemplu ai pielea predispusa la acnee, o ingrijire neadecvata nu este ceva ce ti-ai dori. Pielea predispusa la acnee are nevoie de multa atentie si ingrijire, iar o rutina adecvata a pielii este modalitatea de a obtine un ten curat.

Oamenii functioneaza cel mai bine cu o rutina, iar atunci cand lupti impotriva acneei, aceasta se va diminua mult mai rapid daca iti iei timp pentru pielea ta zilnic, nu doar cand ai timp pentru asta. Pielea ta este cel mai mare organ a corpului tau si ar trebui sa fie ingrijita bine, mai ales daca suferi de acnee.

Iata cateva motive pentru care nu ar trebui sa-ti neglijezi rutina de ingrijire a pielii

1. Capeti incredere de sine

Daca iti ingrijesti pielea ta zilnic corespunzator, urmand o rutina usoara de ingrijire a pielii, vei fi rasplatit pe termen lung cu o piele mai curata si mai sanatoasa. Acest lucru iti poate creste increderea si te poate face sa te simti mult mai bine cu tine.

2. Consecventa este cheia

Actiunea consecventa produce rezultate consistente. Incercarea unui produs nou o data sau de doua ori si astepti sa vezi rezultate dramatice a doua zi, acestt lucru nu se va intampla, din pacate. Cea mai buna metoda de a vedea rezultatele pe pielea ta este sa continui rutina de ingrijire a pielii zi de zi. In cele din urma, vei vedea mult mai multe rezultate cu un plan pe termen lung decat cu un „tratament miracol” de o saptamana. Trebuie sa ai grija sa iti cureti tenul zilnic cu demachiant, ori de cate ori este nevoie cu o lotiune exfolianta si nu in ultimul rand sa oferi hidratare tenului, cu ajutorul unei crème hidratante sau un serum de hidratare.

3. Rezultatele vor fi mai usor de mentinut

Sa incepi un obicei este intotdeauna partea cea mai grea, dar, odata ce vedeti rezultatele, devine mult mai usor. Daca vezi ca pielea ta se curata, iti vei dori sa pastrezi aceste rezultate bune!

Nimic nu vine imediat, indiferent de ceea ce faci, dar continuand o rutina simpla de ingrijire, vei vedea rezultatele in timp. Odata ce vezi ca apar aceste rezultate, iti va fi mai usor sa iti menti rutina de ingrijire a pielii, ceea ce la randul sau iti va imbunatati si mai mult pielea.

Tips & tricks: Fa un selfie cand incepi o noua rutina de ingrijire a pielii si apoi o data pe saptamana. Vizionarea fotografiilor in timp te va ajuta sa vezi si rezultatele reale si sa tii o evidenta a imbunatatirilor!

4. Vei stabili si alte rutine bune

Ingrijirea pielii tine mult mai mult decat de ce pui pe pielea ta. Acesta este motivul pentru care credem intr-un sistem: unul care priveste tenul ca parte a unui intreg sistem al sanatatii tale.

Daca stabilesti o rutina buna pentru ingrijirea tenului pentru pielea predispusa la acnee sau pentru tenul uscat, si incepi sa vezi rezultate, sansele sunt ca vei dori sa menti aceste rezultate bune si sa incepi si alte obiceiuri sănătoase.

Este posibil sa vrei sa incepi sa iti iei mai in serios rutina de culcare, sa faci mai multa miscare sau sa incepi sa mananci mai sanatos. O rutina de ingrijire a pielii poate fi inceputul catre un stil de viata sanatos, ceea ce te va ajuta foarte mult pentru un ten frumos si sanatos.

In concluzie

  • Poti sa incepi cu elementele de baza. O rutina de ingrijire a pielii nu trebuie sa fie complicata. De fapt, ar trebui sa fie compusa doar din cateva produse: un demachiant, un exfoliant, un produs hidratant, un tratament cu actiune locala (daca este nevoie) si, desigur, o protectie solara.
  • Cand iti stabilesti rutina de ingrijire a pielii, ai rabdare cu tine si nu te demotiva daca uiti o zi
  • Respecta rutina de ingrijire a pielii pe o perioada de cateva saptamani sau luni si fotografiati rezultatele. Consistenta este esentiala atunci cand aveti de-a face cu pielea predispusa la acnee!
  • Nu renunta. Suntem siguri ca vei fi incantat de rezultate!
Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 1-4 zile lucratoare Retur Retur produse Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur