Cosul tau 0 Contul tau Wishlist 0 Parfumuri Online Cautare Inchide Meniu

Alegerea cadoului de Paste

Alegerea cadoului de Paste

Stim ca este o perioada dificila pentru multi dintre noi, din multe puncte de vedere: ne-am distantat social, s-au pierdut locuri de munca.. insa sarbatorile sunt un prilej de bucurie, de a ne strange in inima casei cu cei dragi si de a le oferi in dar o atentie ce aduce un zambet.

Pentru cei care vor merge la parinti, la nasi, la socrii sau la prieteni in vizita si nu stiu ce sa ofere in dar, prezentam mai jos cateva idei de cadouri ce ii va imbucura cu siguranta!

1. Lumanari parfumate de casa

O lumanare parfumata schimba atmosfera casei, ii ofera o aroma senzationala si sunt cunoscute in intreaga lume efectele calmante ale lumanarilor. Noi iti propunem setul Jo Malone de lumanari de casa Lime Basil & Mandarine, English Pear & Freesia si Peony & Bliush Suede de 60 grame fiecare. Cele 3 arome iconice ale brandului Jo Malone vor incanta simturile!

2. Pafumuri de casa

Un parfum de casa reimprospateaza aerul si mentine o aroma placuta in casa pentru mult timp, fara prea mult efort. In plus, sticlutele cochete au si rol decorativ, deoarece se vor vedea foarte frumos si elegant pe mobila din sufragerie sau dormitor. Noi iti recomandam parfumul de camera Depot 900 Scents No. 903 cu difuzie. Notele sale de bergamota, eucalipt, menta, citrice, neroli, verbena si lavanda vor aduce un plus valoare ambiantei casei.

3. Parfumuri pentru textile

Daca mergi in vizita la cineva de care stii ca este un impatimit al aromelor si a parfumurilor, cu siguranta un spray pentru textile Jo Malone Lino Nel Vento este de nelipsit din viata lor! Inspirat de lavanda aromata, infuzata cu rozmarin si eucalipt pe o baza din lemn de cedru, se pulverizeaza peste lenjeria de pat sau draperii pentru a parfuma intreaga incapere.

4. Set de calatorie de ingrijire a parului

Deoarece se aproprie sezonul cald, sunt sanse mari ca familia sau pritenii tai sa se pregateasca de o vacanta. Un cadou util este un set pentru par Moroccanoil gama Hydrate, ce consta in sampon 70 ml, balsam 70 ml, masca de par 75 ml si tratament 25 ml. In plus setul vine alaturi de un portfard chic si compact. Astfel vor avea produsele esentiale de ingrijire a parului in dimensiunea optima pentru calatorii.

5. Troler pentru cabina de avion

Tot din zona de vacante si calatorii, un cadou foarte util si inedit este un troler pentru cabina de avion Piquadro, cu compartiment pentru laptop si iPad si conectivitate Bluetooth. Acest troler are conectivitate cu smartphone-ul, deci in cazul in care este pierdut se poate localiza foarte usor, transmite alerte in cazul in care este uitat undeva, se poate verifica greutatea bagajului direct din smartphone si are baterie externa incorporata. Pentru iubitorii de calatorii si tehnologie, este cadoul perfect!

Produse recomandate
Cadou Cadou special Comenzi ≥ 200 Lei Consiliere Consiliere Whatsapp Livrare rapid Livrare rapida 1-4 zile lucratoare Retur Retur produse Timp de 14 zile livrare gratuita Livrare gratuita Comenzi ≥ 250 Lei Plata prin card Plata prin card Rapid si sigur